Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 7 tytułów spełniających kryteria: Żywność -- zawartość minerałów.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Towaroznawcza ocena wpływu składników mineralnych zawartych w produktach rynkowych na wybrane właściwości flawonoidów / Katarzyna Wybieralska ; Akademia Ekonomiczna w Poznaniu. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Wybieralska, Katarzyna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Składniki mineralne w żywieniu człowieka / pod red. Anny Brzozowskiej ; aut. Anna Brzozowska [et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Brzozowska, Anna (technologia żywności).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 2.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Związki mineralne w żywieniu zwierząt : referaty i doniesienia II konferencji naukowej, Balice 22-23 września 1997 r. / [red. wyd. Franciszek Brzóska] ; Instytut Zootechniki, Komitet Badań Naukowych. Ministerstwo Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej, Komitet Nauk Zootechnicznych. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Brzóska, Franciszek (1947- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Krajowe surowce mineralne i ich wpływ na wykorzystanie wapnia, fosforu, magnezu, cynku i miedzi przez młode bydło opasowe / Stefania Kinal ; [Wydział Biologii i Hodowli Zwierząt]. Katedra Żywienia Zwierząt i Paszoznawstwa.
Autor: Kinal, Stefania.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Składniki mineralne w żywieniu człowieka : praca zbiorowa / pod red. Anny Brzozowskiej.
Autor: Brzozowska, Anna (technologia żywności).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Tabele składu mineralnego pasz krajowych / Aleksandra Ziołecka, Marta Kużdowicz, Mirosław Chomyszyn ; Polska Akademia Nauk. Instytut Fizjologii i Żywienia Zwierząt. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Ziołecka, Aleksandra (1924- )., Kużdowicz, Marta., Chomyszyn, Mirosław (1910-1997).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Współzależność gospodarki mineralnej i zdolności reprodukcyjnej u bydła mlecznego : rozprawa habilitacyjna : (streszczenie) / Leon Saba.
Autor: Saba, Leon Albert (1943-2018).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ