Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
7
tytułów spełniających kryteria:
Żywność -- zawartość minerałów.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Towaroznawcza ocena wpływu składników mineralnych zawartych w produktach rynkowych na wybrane właściwości flawonoidów / Katarzyna Wybieralska ; Akademia Ekonomiczna w Poznaniu.
Autor:
Wybieralska, Katarzyna.
2.
Składniki mineralne w żywieniu człowieka / pod red. Anny Brzozowskiej ; aut. Anna Brzozowska [et al.].
Autor:
Brzozowska, Anna (technologia żywności).
Wydanie:
Wyd. 2.
3.
Związki mineralne w żywieniu zwierząt : referaty i doniesienia II konferencji naukowej, Balice 22-23 września 1997 r. / [red. wyd. Franciszek Brzóska] ; Instytut Zootechniki, Komitet Badań Naukowych. Ministerstwo Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej, Komitet Nauk Zootechnicznych.
Autor:
Brzóska, Franciszek (1947- ).
4.
Krajowe surowce mineralne i ich wpływ na wykorzystanie wapnia, fosforu, magnezu, cynku i miedzi przez młode bydło opasowe / Stefania Kinal ; [Wydział Biologii i Hodowli Zwierząt]. Katedra Żywienia Zwierząt i Paszoznawstwa.
Autor:
Kinal, Stefania.
5.
Składniki mineralne w żywieniu człowieka : praca zbiorowa / pod red. Anny Brzozowskiej.
Autor:
Brzozowska, Anna (technologia żywności).
6.
Tabele składu mineralnego pasz krajowych / Aleksandra Ziołecka, Marta Kużdowicz, Mirosław Chomyszyn ; Polska Akademia Nauk. Instytut Fizjologii i Żywienia Zwierząt.
Autor:
Ziołecka, Aleksandra (1924- ).
, Kużdowicz, Marta.
, Chomyszyn, Mirosław (1910-1997).
7.
Współzależność gospodarki mineralnej i zdolności reprodukcyjnej u bydła mlecznego : rozprawa habilitacyjna : (streszczenie) / Leon Saba.
Autor:
Saba, Leon Albert (1943-2018).
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.