Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
24
tytułów spełniających kryteria:
Żywność -- toksykologia.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
Nast.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Paradoks trucizn : substancje chemiczne przyjazne i wrogie / John Timbrell ; z angielskiego przełożyli Zygfryd Witkiewicz, Roman Łakomy, Robert Kubica.
Autor:
Timbrell, John.
, Witkiewicz, Zygfryd (1940- ).
, Łakomy, Roman.
, Kubica, Robert (tłumacz).
Wydanie:
Wydanie I - 1 dodruk (PWN).
2.
Ukryte toksyny : żywność, która truje / Mike Adams ; tłumaczenie Magdalena Nowak.
Autor:
Adams, Mike (1967- ).
, Nowak, Magdalena Barbara.
Wydanie:
Wydanie 1.
3.
Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka / pod redakcją Emilii Kolarzyk ; [Michał Seweryn, Piotr Pokrzywa, Ewa Dulińska-Stanek, Katarzyna Bandoła, Emilia Kolarzyk, Jadwiga Helbin, Wojciech Szot, Joanna Zając, Artur Potocki, Ewa Czarnobilska, Dorota Myszkowska, Anna Chmielewska, Marcel Mazur, Piotr Hydzik, Krzysztof Ciszowski, Beata Szkolnicka].
Autor:
Seweryn, Michał.
, Kolarzyk, Emilia.
, Bandoła, Katarzyna.
, Helbin, Jadwiga.
, Szot, Wojciech.
, Potocki, Artur (chemia).
, Czarnobilska, Ewa.
, Myszkowska, Dorota.
, Chmielewska, Anna (medycyna).
, Mazur, Marcel.
, Hydzik, Piotr.
, Ciszowski, Krzysztof.
, Szkolnicka, Beata.
, Dulińska-Stanek, Ewa.
, Zając, Joanna (dietetyka).
, Pokrzywa, Piotr.
, Kolarzyk, Emilia.
4.
Wybrane zagadnienia z zakresu toksykologii żywności oraz wpływu pokarmu na farmakoterapię : intoksykacje i inne zagrożenia zdrowia naturalnymi składnikami żywności, dodatkami i zanieczyszczeniami / Jürgen Stein, Tanja Gaschott, Dietrich Mebs, Volker Mersch-Sundermann, Heike Raab, Sandra Ulrich, Freya Wolter ; redakcja naukowa Monika Bronkowska ; [tłumaczenie Monika Bronkowska, Bartosz Grotthus].
Autor:
Stein, Jürgen (1956- ).
, Gaschott, Tanja (1974- ).
, Mebs, Dietrich.
, Mersch-Sundermann, Volker (1953- ).
, Raab, Heike.
, Ulrich, Sandra (1978- ).
, Wolter, Freya (1974- ).
, Bronkowska, Monika.
, Grotthus, Bartosz.
5.
Jedzenie czy trucizna? : nieświadomość zabija / Hans-Ulrich Grimm ; [tłumaczenie: Katarzyna Jurczak].
Autor:
Grimm, Hans-Ulrich (1955- ).
, Jurczak, Katarzyna.
6.
Jakość ekologicznych surowców roślinnych w badaniach analitycznych / Ewa Rembiałkowska, Aneta Załęcka.
Autor:
Rembiałkowska, Ewa.
, Załęcka, Aneta.
7.
Bioactive components of garlic and their effect on the reduction of cadmium toxicity in food / Małgorzata Dżugan.
Autor:
Dżugan, Małgorzata.
8.
Ćwiczenia laboratoryjne z toksykologii żywności / Anna Pasternakiewicz, Małgorzata Dżugan ; Uniwersytet Rzeszowski. Wydział Biologiczno-Rolniczy. Katedra Chemii i Toksykologii Żywności.
Autor:
Pasternakiewicz, Anna Małgorzata.
, Dżugan, Małgorzata.
Wydanie:
Wyd. 2 popr.
9.
Przewodnik po bezpiecznej żywności / Krzysztof L. Krzystyniak & Mieczysław W. Obiedziński.
Autor:
Krzystyniak, Krzysztof.
, Obiedziński, Mieczysław W.
10.
Ćwiczenia laboratoryjne z toksykologii żywności / Anna Pasternakiewicz, Małgorzata Dżugan ; Uniwersytet Rzeszowski. Wydział Biologiczno-Rolniczy. Katedra Chemii i Toksykologii Żywności.
Autor:
Pasternakiewicz, Anna Małgorzata.
, Dżugan, Małgorzata.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1
2
3
Nast.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.