Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 24 tytułów spełniających kryteria: Żywność -- toksykologia.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Paradoks trucizn : substancje chemiczne przyjazne i wrogie / John Timbrell ; z angielskiego przełożyli Zygfryd Witkiewicz, Roman Łakomy, Robert Kubica. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Timbrell, John., Witkiewicz, Zygfryd (1940- )., Łakomy, Roman., Kubica, Robert (tłumacz).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie I - 1 dodruk (PWN).
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Ukryte toksyny : żywność, która truje / Mike Adams ; tłumaczenie Magdalena Nowak.
Autor: Adams, Mike (1967- )., Nowak, Magdalena Barbara.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie 1.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka / pod redakcją Emilii Kolarzyk ; [Michał Seweryn, Piotr Pokrzywa, Ewa Dulińska-Stanek, Katarzyna Bandoła, Emilia Kolarzyk, Jadwiga Helbin, Wojciech Szot, Joanna Zając, Artur Potocki, Ewa Czarnobilska, Dorota Myszkowska, Anna Chmielewska, Marcel Mazur, Piotr Hydzik, Krzysztof Ciszowski, Beata Szkolnicka]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Seweryn, Michał., Kolarzyk, Emilia., Bandoła, Katarzyna., Helbin, Jadwiga., Szot, Wojciech., Potocki, Artur (chemia)., Czarnobilska, Ewa., Myszkowska, Dorota., Chmielewska, Anna (medycyna)., Mazur, Marcel., Hydzik, Piotr., Ciszowski, Krzysztof., Szkolnicka, Beata., Dulińska-Stanek, Ewa., Zając, Joanna (dietetyka)., Pokrzywa, Piotr., Kolarzyk, Emilia.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Wybrane zagadnienia z zakresu toksykologii żywności oraz wpływu pokarmu na farmakoterapię : intoksykacje i inne zagrożenia zdrowia naturalnymi składnikami żywności, dodatkami i zanieczyszczeniami / Jürgen Stein, Tanja Gaschott, Dietrich Mebs, Volker Mersch-Sundermann, Heike Raab, Sandra Ulrich, Freya Wolter ; redakcja naukowa Monika Bronkowska ; [tłumaczenie Monika Bronkowska, Bartosz Grotthus]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Stein, Jürgen (1956- )., Gaschott, Tanja (1974- )., Mebs, Dietrich., Mersch-Sundermann, Volker (1953- )., Raab, Heike., Ulrich, Sandra (1978- )., Wolter, Freya (1974- )., Bronkowska, Monika., Grotthus, Bartosz.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Jedzenie czy trucizna? : nieświadomość zabija / Hans-Ulrich Grimm ; [tłumaczenie: Katarzyna Jurczak]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Grimm, Hans-Ulrich (1955- )., Jurczak, Katarzyna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Jakość ekologicznych surowców roślinnych w badaniach analitycznych / Ewa Rembiałkowska, Aneta Załęcka.
Autor: Rembiałkowska, Ewa., Załęcka, Aneta.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Bioactive components of garlic and their effect on the reduction of cadmium toxicity in food / Małgorzata Dżugan. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Dżugan, Małgorzata.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Ćwiczenia laboratoryjne z toksykologii żywności / Anna Pasternakiewicz, Małgorzata Dżugan ; Uniwersytet Rzeszowski. Wydział Biologiczno-Rolniczy. Katedra Chemii i Toksykologii Żywności. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Pasternakiewicz, Anna Małgorzata., Dżugan, Małgorzata.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 2 popr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Przewodnik po bezpiecznej żywności / Krzysztof L. Krzystyniak & Mieczysław W. Obiedziński. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Krzystyniak, Krzysztof., Obiedziński, Mieczysław W.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Ćwiczenia laboratoryjne z toksykologii żywności / Anna Pasternakiewicz, Małgorzata Dżugan ; Uniwersytet Rzeszowski. Wydział Biologiczno-Rolniczy. Katedra Chemii i Toksykologii Żywności. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Pasternakiewicz, Anna Małgorzata., Dżugan, Małgorzata.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz  123Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ