Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
7
tytułów spełniających kryteria:
Żywność -- skażenie -- podręczniki akademickie.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka / pod redakcją Emilii Kolarzyk ; [Michał Seweryn, Piotr Pokrzywa, Ewa Dulińska-Stanek, Katarzyna Bandoła, Emilia Kolarzyk, Jadwiga Helbin, Wojciech Szot, Joanna Zając, Artur Potocki, Ewa Czarnobilska, Dorota Myszkowska, Anna Chmielewska, Marcel Mazur, Piotr Hydzik, Krzysztof Ciszowski, Beata Szkolnicka].
Autor:
Seweryn, Michał.
, Kolarzyk, Emilia.
, Bandoła, Katarzyna.
, Helbin, Jadwiga.
, Szot, Wojciech.
, Potocki, Artur (chemia).
, Czarnobilska, Ewa.
, Myszkowska, Dorota.
, Chmielewska, Anna (medycyna).
, Mazur, Marcel.
, Hydzik, Piotr.
, Ciszowski, Krzysztof.
, Szkolnicka, Beata.
, Dulińska-Stanek, Ewa.
, Zając, Joanna (dietetyka).
, Pokrzywa, Piotr.
, Kolarzyk, Emilia.
2.
Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 3, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Ewa Babicz-Zielińska [et al.].
Autor:
Sikorski, Zdzisław E. (1930- ).
, Babicz-Zielińska, Ewa.
Wydanie:
Wyd. 6 zm., dodr.
3.
Zagrożenia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności / Mariola Andrejko [et al.].
Autor:
Andrejko, Mariola.
4.
Zanieczyszczenia żywności : źródła i oddziaływanie na organizm człowieka / Dariusz Andrejko, Mariola Andrejko.
Autor:
Andrejko, Dariusz.
, Andrejko, Mariola.
5.
Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 3, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Ewa Babicz-Zielińska [et al.].
Autor:
Sikorski, Zdzisław E. (1930- ).
, Babicz-Zielińska, Ewa.
Wydanie:
Wyd. 5 zm. (dodr.).
6.
Chemia żywności : praca zbiorowa. T. 3, Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności / pod red. Zdzisława E. Sikorskiego ; aut.: Ewa Babicz-Zielińska [et al.].
Autor:
Sikorski, Zdzisław E. (1930- ).
, Babicz-Zielińska, Ewa.
Wydanie:
Wyd. 5 zm.
7.
Chemiczne aspekty higieny żywności / Stefan Smoczyński, Władysław Damicz, Ryszard Amarowicz.
Autor:
Smoczyński, Stefan (1941- ).
, Damicz, Władysław (1917-2003).
, Amarowicz, Ryszard.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.