Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 12 tytułów spełniających kryteria: Żywność -- mikrobiologia -- podręczniki akademickie.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Higiena produkcji żywności / pod redakcją Danuty Kołożyn-Krajewskiej ; autorzy rozdziałów podręcznika: Ewa Czarniecka-Skubina, Wiesława Grzesińska, Małgorzata Jałosińska, Danuta Kołożyn-Krajewska, Elżbieta Rosiak, Joanna Trafiałek, Dorota Zielińska.
Autor: Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- )., Czarniecka-Skubina, Ewa., Grzesińska, Wiesława., Jałosińska, Małgorzata., Rosiak, Elżbieta (technologia żywienia)., Trafiałek, Joanna., Zielińska, Dorota (technologia żywności i żywienia).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie V poprawione i uzupełnione.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Higiena produkcji żywności / pod red. Danuty Kołożyn-Krajewskiej ; [aut. rozdz. podręcznika: Ewa Czarniecka-Skubina et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- )., Czarniecka-Skubina, Ewa.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 4 popr. i uzup.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Mikrobiologia żywności pochodzenia zwierzęcego / Jerzy Molenda. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Molenda, Jerzy (1940- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Mikrobiologia w towaroznawstwie żywności / pod red. Łucji Łaniewskiej-Trokenheim ; [aut.: Łucja Łaniewska-Trokenheim et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Łaniewska-Trokenheim, Łucja.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Dodr. do wyd. 1 z 2007 r.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Mikrobiologia żywności : teoria i ćwiczenia : praca zbiorowa / pod red. Marii Wojtatowicz, Reginy Stempniewicz, Barbary Żarowskiej. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Wojtatowicz, Maria., Stempniewicz, Regina., Żarowska, Barbara.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Mikrobiologia żywności / Krystyna Trojanowska, Helena Giebel, Barbara Gołębiowska.
Autor: Trojanowska, Krystyna (1937- )., Giebel, Helena., Gołębiowska, Barbara (technologia żywności).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 4.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Mikrobiologia w towaroznawstwie żywności / pod red. Łucji Łaniewskiej-Trokenheim ; [aut.: Łucja Łaniewska-Trokenheim et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Łaniewska-Trokenheim, Łucja.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Higiena produkcji żywności / pod red. Danuty Kołożyn-Krajewskiej ; [aut. rozdz. podręcznika: Ewa Czarniecka-Skubina et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- )., Czarniecka-Skubina, Ewa.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 3 popr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Mikrobiologia żywności / Krystyna Trojanowska, Helena Giebel, Barbara Gołębiowska. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Trojanowska, Krystyna (1937- )., Giebel, Helena., Gołębiowska, Barbara (technologia żywności).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 3.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Zarys mikrobiologii żywności / Jerzy Molenda.
Autor: Molenda, Jerzy (1940- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz  12Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ