Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
49
tytułów spełniających kryteria:
Żywność -- konsumpcja.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
Nast.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Rozwój rynku żywności ekologicznej a zachowania konsumentów / Joanna Smoluk-Sikorska, Julia Wojciechowska-Solis, Magdalena Śmiglak-Krajewska, Mariusz Malinowski.
Autor:
Smoluk-Sikorska, Joanna.
, Wojciechowska-Solis, Julia.
, Śmiglak-Krajewska, Magdalena.
, Malinowski, Mariusz (ekonomia).
Wydanie:
Wydanie pierwsze.
2.
Efektywne zarządzanie żywnością : zapobieganie marnowaniu i techniki utrwalania dla zrównoważonego spożycia : podręcznik dla dietetyków / Ewa Michota-Katulska, Magdalena Zegan.
Autor:
Michota-Katulska, Ewa.
, Zegan, Magdalena.
Wydanie:
Wydanie I.
3.
Uwarunkowania i tendencje zmian konsumpcji żywności w Polsce : wydatki, spożycie, determinanty, zróżnicowanie / Anna Murawska.
Autor:
Murawska, Anna (ekonomia).
Wydanie:
Wydanie I.
4.
Zachowania konsumentów : aktywizujące działania przedsiębiorstw świadczących usługi gastronomiczne w turbulentnym i niepewnym otoczeniu / Agnieszka Górka-Chowaniec.
Autor:
Górka-Chowaniec, Agnieszka.
5.
Zrównoważona konsumpcja żywności : wybrane działania wspierające jej rozwój / Elżbieta Goryńska-Goldmann, Weronika Mytko.
Autor:
Goryńska-Goldmann, Elżbieta.
, Mytko, Weronika.
Wydanie:
Wydanie pierwsze.
6.
Szanse i ograniczenia rozwoju rynku żywności ekologicznej w Polsce / Joanna Smoluk-Sikorska.
Autor:
Smoluk-Sikorska, Joanna.
Wydanie:
Wydanie pierwsze.
7.
Zrównoważona konsumpcja a polityka żywnościowa : wybrane instrumenty ekonomiczne i regulacyjne / Anna Wielicka-Regulska, Paulina Sołtysiak.
Autor:
Wielicka-Regulska, Anna.
, Sołtysiak, Paulina.
Wydanie:
Wydanie I.
8.
Nowe style konsumpcji / Aleksandra Badora, Krzysztof Kud, Magdalena Celińska, Oliwia Drążek, Emilia Klimkiewicz, Dorota Majewska, Anna Pasek, Agnieszka Snopek.
Autor:
Badora, Aleksandra (1964- ).
, Kud, Krzysztof.
, Celińska, Magdalena (rolnictwo).
, Drążek, Oliwia.
, Klimkiewicz, Emilia.
, Majewska, Dorota (żywienie).
, Pasek, Anna (żywienie).
, Snopek, Agnieszka.
Wydanie:
Wydanie pierwsze.
9.
Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym / Teresa Nowogródzka.
Autor:
Nowogródzka, Teresa.
Wydanie:
Wydanie I.
10.
Paradygmaty rozwoju konsumpcji żywności w Polsce / Joanna Szwacka-Mokrzycka.
Autor:
Szwacka-Mokrzycka, Joanna.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1
2
3
4
5
Nast.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.