Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
31
tytułów spełniających kryteria:
Żywność -- konsumpcja -- 1990-.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
Nast.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Rozwój rynku żywności ekologicznej a zachowania konsumentów / Joanna Smoluk-Sikorska, Julia Wojciechowska-Solis, Magdalena Śmiglak-Krajewska, Mariusz Malinowski.
Autor:
Smoluk-Sikorska, Joanna.
, Wojciechowska-Solis, Julia.
, Śmiglak-Krajewska, Magdalena.
, Malinowski, Mariusz (ekonomia).
Wydanie:
Wydanie pierwsze.
2.
Uwarunkowania i tendencje zmian konsumpcji żywności w Polsce : wydatki, spożycie, determinanty, zróżnicowanie / Anna Murawska.
Autor:
Murawska, Anna (ekonomia).
Wydanie:
Wydanie I.
3.
Zachowania konsumentów : aktywizujące działania przedsiębiorstw świadczących usługi gastronomiczne w turbulentnym i niepewnym otoczeniu / Agnieszka Górka-Chowaniec.
Autor:
Górka-Chowaniec, Agnieszka.
4.
Zrównoważona konsumpcja a polityka żywnościowa : wybrane instrumenty ekonomiczne i regulacyjne / Anna Wielicka-Regulska, Paulina Sołtysiak.
Autor:
Wielicka-Regulska, Anna.
, Sołtysiak, Paulina.
Wydanie:
Wydanie I.
5.
Paradygmaty rozwoju konsumpcji żywności w Polsce / Joanna Szwacka-Mokrzycka.
Autor:
Szwacka-Mokrzycka, Joanna.
6.
Zmiany w otoczeniu przemysłu spożywczego zachodzące pod wpływem globalizacji : wybrane problemy / Piotr Chechelski, Mariola Kwasek, Robert Mroczek.
Autor:
Chechelski, Piotr.
, Kwasek, Mariola.
, Mroczek, Robert.
7.
Konkurencyjność gospodarki w kontekście działań polityki społecznej - perspektywa krajowa / redakcja: Andrzej Kowalski, Marek Wigier ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
Autor:
Kowalski, Andrzej (ekonomika rolnictwa).
, Wigier, Marek.
8.
Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym. (37), Analiza strat i marnotrawstwa żywności na świecie i w Polsce / redakcja naukowa: Mariola Kwasek ; autorzy: Marek Borowski, Maria Kowalewska, Mariola Kwasek, Agnieszka Obiedzińska ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
Autor:
Borowski, Marek (rolnictwo).
, Kwasek, Mariola.
, Kowalewska, Maria Teresa.
, Obiedzińska, Agnieszka (technologia żywności i żywienia).
9.
Konsumpcja żywności w Polsce w latach 2004-2014 : uwarunkowania i tendencje : praca zbiorowa / pod redakcją naukową Krystyny Świetlik ; autorzy Krzysztof Hryszko, Dorota Pasińska, Ewa Rosiak, Jadwiga Seremak-Bulge, Irena Strojewska, Krystyna Świetlik, Danuta Zawadzka, Teresa Zdziarska, Paweł Wyrzykowski.
Autor:
Hryszko, Krzysztof.
, Świetlik, Krystyna.
, Pasińska, Dorota.
, Rosiak, Ewa.
, Seremak-Bulge, Jadwiga (1947-2017).
, Strojewska, Irena.
, Zawadzka, Danuta.
, Zdziarska, Teresa.
, Wyrzykowski, Paweł.
10.
Zachowania polskich konsumentów na rynku żywności ekologicznej / Sylwia Żakowska-Biemans.
Autor:
Żakowska-Biemans, Sylwia.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1
2
3
4
Nast.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.