Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 42 tytułów spełniających kryteria: Żywność -- jakość -- podręczniki.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Kształtowanie jakości żywności : wybrane zagadnienia / redakcja naukowa Maria Małecka, Urszula Samotyja ; autorzy Anna Dankowska, Iwona Jasińska-Kuligowska, Dorota Klensporf-Pawlik, Maria Małecka, Urszula Samotyja, Maria Sielicka-Różyńska, Ryszard Zieliński, Wojciech Zmudziński ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
Autor: Małecka, Maria., Samotyja, Urszula., Dankowska, Anna Jadwiga., Jasińska-Kuligowska, Iwona., Klensporf-Pawlik, Dorota., Sielicka, Maria., Zieliński, Ryszard (1951- )., Zmudziński, Wojciech.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie drugie zmienione.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Ocena jakości żywności / redakcja naukowa Anna Dankowska, Marta Szeliga, Wojciech Zmudziński ; autorzy Anna Dankowska, Iwona Jasińska-Kuligowska, Dorota Klensporf-Pawlik, Inga Klimczak, Maria Sielicka-Różyńska, Marta Szeliga, Wojciech Zmudziński ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
Autor: Dankowska, Anna Jadwiga., Szeliga, Marta (technologia żywności)., Zmudziński, Wojciech., Jasińska-Kuligowska, Iwona., Klensporf-Pawlik, Dorota., Klimczak, Inga., Sielicka, Maria.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Badania jakości wybranych produktów / Maria Szpakowska, Ewa Marjańska, Elwira Brodnicka, Wojciech Szpakowski.
Autor: Szpakowska, Maria Jolanta., Marjańska, Ewa., Brodnicka, Elwira., Szpakowski, Wojciech.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie I.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Higiena produkcji żywności / pod redakcją Danuty Kołożyn-Krajewskiej ; autorzy rozdziałów podręcznika: Ewa Czarniecka-Skubina, Wiesława Grzesińska, Małgorzata Jałosińska, Danuta Kołożyn-Krajewska, Elżbieta Rosiak, Joanna Trafiałek, Dorota Zielińska.
Autor: Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- )., Czarniecka-Skubina, Ewa., Grzesińska, Wiesława., Jałosińska, Małgorzata., Rosiak, Elżbieta (technologia żywienia)., Trafiałek, Joanna., Zielińska, Dorota (technologia żywności i żywienia).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie V poprawione i uzupełnione.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Kształtowanie jakości żywności : wybrane zagadnienia / redakcja naukowa Maria Małecka i Urszula Samotyja ; autorzy Anna Dankowska, Iwona Jasińska-Kuligowska, Dorota Klensporf-Pawlik, Maria Małecka, Urszula Samotyja, Maria Sielicka, Ryszard Zieliński, Wojciech Zmudziński.
Autor: Małecka, Maria., Samotyja, Urszula., Dankowska, Anna Jadwiga., Jasińska-Kuligowska, Iwona., Klensporf-Pawlik, Dorota., Sielicka, Maria., Zieliński, Ryszard (1951- )., Zmudziński, Wojciech.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Żywność pochodzenia zwierzęcego : wybrane zagadnienia z przetwórstwa i oceny jakościowej / pod red. Danuty Jaworskiej. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Jaworska, Danuta (technologia żywności).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Towaroznawstwo artykułów spożywczych. Cz. 1 / pod red. Piotra Przybyłowskiego.
Autor: Przybyłowski, Piotr (1946- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 2 uaktual.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Jakość żywności / Witold Nierzwicki.
Autor: Nierzwicki, Witold.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 3 uaktual.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Higiena produkcji żywności / pod red. Danuty Kołożyn-Krajewskiej ; [aut. rozdz. podręcznika: Ewa Czarniecka-Skubina et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- )., Czarniecka-Skubina, Ewa.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 4 popr. i uzup.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Towaroznawstwo żywności pochodzenia roślinnego / pod red. Ewy Flaczyk, Danuty Góreckiej i Józefa Korczaka ; [aut. rozdz.: Janusz Czapski et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Flaczyk, Ewa Maria., Górecka, Danuta (technologia żywności)., Korczak, Józef (1951- )., Czapski, Janusz (1946- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 2 poszerz. i uzup.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz  12345Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ