Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
42
tytułów spełniających kryteria:
Żywność -- jakość -- podręczniki.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
Nast.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Kształtowanie jakości żywności : wybrane zagadnienia / redakcja naukowa Maria Małecka, Urszula Samotyja ; autorzy Anna Dankowska, Iwona Jasińska-Kuligowska, Dorota Klensporf-Pawlik, Maria Małecka, Urszula Samotyja, Maria Sielicka-Różyńska, Ryszard Zieliński, Wojciech Zmudziński ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
Autor:
Małecka, Maria.
, Samotyja, Urszula.
, Dankowska, Anna Jadwiga.
, Jasińska-Kuligowska, Iwona.
, Klensporf-Pawlik, Dorota.
, Sielicka, Maria.
, Zieliński, Ryszard (1951- ).
, Zmudziński, Wojciech.
Wydanie:
Wydanie drugie zmienione.
2.
Ocena jakości żywności / redakcja naukowa Anna Dankowska, Marta Szeliga, Wojciech Zmudziński ; autorzy Anna Dankowska, Iwona Jasińska-Kuligowska, Dorota Klensporf-Pawlik, Inga Klimczak, Maria Sielicka-Różyńska, Marta Szeliga, Wojciech Zmudziński ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
Autor:
Dankowska, Anna Jadwiga.
, Szeliga, Marta (technologia żywności).
, Zmudziński, Wojciech.
, Jasińska-Kuligowska, Iwona.
, Klensporf-Pawlik, Dorota.
, Klimczak, Inga.
, Sielicka, Maria.
3.
Badania jakości wybranych produktów / Maria Szpakowska, Ewa Marjańska, Elwira Brodnicka, Wojciech Szpakowski.
Autor:
Szpakowska, Maria Jolanta.
, Marjańska, Ewa.
, Brodnicka, Elwira.
, Szpakowski, Wojciech.
Wydanie:
Wydanie I.
4.
Higiena produkcji żywności / pod redakcją Danuty Kołożyn-Krajewskiej ; autorzy rozdziałów podręcznika: Ewa Czarniecka-Skubina, Wiesława Grzesińska, Małgorzata Jałosińska, Danuta Kołożyn-Krajewska, Elżbieta Rosiak, Joanna Trafiałek, Dorota Zielińska.
Autor:
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ).
, Czarniecka-Skubina, Ewa.
, Grzesińska, Wiesława.
, Jałosińska, Małgorzata.
, Rosiak, Elżbieta (technologia żywienia).
, Trafiałek, Joanna.
, Zielińska, Dorota (technologia żywności i żywienia).
Wydanie:
Wydanie V poprawione i uzupełnione.
5.
Kształtowanie jakości żywności : wybrane zagadnienia / redakcja naukowa Maria Małecka i Urszula Samotyja ; autorzy Anna Dankowska, Iwona Jasińska-Kuligowska, Dorota Klensporf-Pawlik, Maria Małecka, Urszula Samotyja, Maria Sielicka, Ryszard Zieliński, Wojciech Zmudziński.
Autor:
Małecka, Maria.
, Samotyja, Urszula.
, Dankowska, Anna Jadwiga.
, Jasińska-Kuligowska, Iwona.
, Klensporf-Pawlik, Dorota.
, Sielicka, Maria.
, Zieliński, Ryszard (1951- ).
, Zmudziński, Wojciech.
6.
Żywność pochodzenia zwierzęcego : wybrane zagadnienia z przetwórstwa i oceny jakościowej / pod red. Danuty Jaworskiej.
Autor:
Jaworska, Danuta (technologia żywności).
7.
Towaroznawstwo artykułów spożywczych. Cz. 1 / pod red. Piotra Przybyłowskiego.
Autor:
Przybyłowski, Piotr (1946- ).
Wydanie:
Wyd. 2 uaktual.
8.
Jakość żywności / Witold Nierzwicki.
Autor:
Nierzwicki, Witold.
Wydanie:
Wyd. 3 uaktual.
9.
Higiena produkcji żywności / pod red. Danuty Kołożyn-Krajewskiej ; [aut. rozdz. podręcznika: Ewa Czarniecka-Skubina et al.].
Autor:
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ).
, Czarniecka-Skubina, Ewa.
Wydanie:
Wyd. 4 popr. i uzup.
10.
Towaroznawstwo żywności pochodzenia roślinnego / pod red. Ewy Flaczyk, Danuty Góreckiej i Józefa Korczaka ; [aut. rozdz.: Janusz Czapski et al.].
Autor:
Flaczyk, Ewa Maria.
, Górecka, Danuta (technologia żywności).
, Korczak, Józef (1951- ).
, Czapski, Janusz (1946- ).
Wydanie:
Wyd. 2 poszerz. i uzup.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1
2
3
4
5
Nast.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.