Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
11
tytułów spełniających kryteria:
Żywność -- jakość -- konferencje.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
Nast.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Towaroznawstwo w zapewnieniu jakości żywności i bezpieczeństwa konsumenta / red. nauk. Maria Małecka.
Autor:
Małecka, Maria.
2.
Jakość i bezpieczeństwo żywności wyzwaniem XXI wieku / pod red. Tadeusza Sikory ; [zespół aut.: Ewa Białecka-Florjańczyk et al.].
Autor:
Sikora, Tadeusz.
, Białecka-Florjańczyk, Ewa.
3.
Zrównoważone rolnictwo a bezpieczna żywność : monografia / pod red. nauk. Ewy Cieślik ; [zespół aut. Barbara Barwacz et al.] ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Wydawnictwo Naukowe PTTŻ.
Autor:
Cieślik, Ewa (1949- ).
, Barwacz, Barbara (1967- ).
4.
Jakość i bezpieczeństwo żywności : nowoczesne metody analityczne w zapewnianiu jakości i bezpieczeństwa żywności / pod red. Doroty Witrowej-Rajchert i Agaty Marzec.
Autor:
Witrowa-Rajchert, Dorota (1959- ).
, Marzec, Agata.
5.
Jakość i prozdrowotne cechy żywności : XI Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, Warszawa, 24-25 maja 2006 / [kom. nauk. Nina Baryłko-Pikielna et al. ; org. Sekcja Młodej Kadry Naukowej PTTŻ, Wydział Technologii Żywności SGGW].
Autor:
Baryłko-Pikielna, Nina (19..-2019).
, Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności 2006 ; Warszawa).
6.
Żywność bezpieczna dla konsumenta / red. nauk. Maria Małecka.
Autor:
Małecka, Maria.
7.
Animal nutrition and safety food production : proceedings of the XXXII International Conference, 16-17 September 2003, Lublin / Commission of Animal Nutrition. Committee of Animal Science Polish Academy of Sciences and Institute of Animal Nutrition. Faculty of Biology and Animal Breeding. Agricultural University of Lublin.
8.
Nauka o żywności : osiągnięcia i perspektywy : XXXIII Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN, Lublin, 10-11 września 2002 : [streszczenia wykładów i komunikatów] / [kom. nauk.: Zdzisław Targoński et al.] ; Komitet Technologii i Chemii Żywności PAN [et al.].
Autor:
Targoński, Zdzisław (1947- ).
, Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN 2002 ; Lublin).
9.
Żywienie człowieka - inżynieria mechaniczna żywności : ICF-HI'2001, konferencja naukowa, Bydgoszcz, 09.02.2001 / kom. nauk. Józef Flizikowski et al.] ; Komitet Badań Naukowych w Warszawie, Akademia Techniczno-Rolnicza w Bydgoszczy. Wydział Mechaniczny.
Autor:
Flizikowski, Józef (1951- ).
, ICF-HI '2001 (2001 ; Bydgoszcz).
10.
Żywienie człowieka, hotelarstwo - piekarstwo : konferencja naukowa ICF-HI'2000, Bydgoszcz 4-5.02.2000 / [komit. nauk. Józef Flizikowski et al.] ; Komitet Badań Naukowych w Warszawie. Akademia Techniczno-Rolnicza w Bydgoszczy. Wydział Mechaniczny.
Autor:
Flizikowski, Józef (1951- ).
, ICF-HI '2000 (2000 ; Bydgoszcz).
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1
2
Nast.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.