Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 7 tytułów spełniających kryteria: Żywność -- falsyfikacja i inspekcja.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Bezpieczeństwo i jakość żywności / Stanisław Kowalczyk. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Kowalczyk, Stanisław (1956- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Techniki molekularne w analizie zafałszowań żywności / Wojciech Sawicki ; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Sawicki, Wojciech (technolog żywności).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Rynek żywności : identyfikacja zagrożeń oraz propozycje dotyczące przeciwdziałania patologiom / Wiesław Pływaczewski, Rafał Płocki.
Autor: Pływaczewski, Wiesław., Płocki, Rafał.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Historia fałszowania żywności / Agnieszka Kubandt, Rafał Płocki.
Autor: Kubandt, Agnieszka., Płocki, Rafał.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Fałszerstwo żywności : globalność zjawiska / Jerzy Akińcza.
Autor: Akińcza, Jerzy (prawo).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Prawne i zdrowotne aspekty fałszowania mleka i jego przetworów / Krystyna Ziółkowska, Tomasz Ziółkowski.
Autor: Ziółkowska, Krystyna (nauki prawne)., Ziółkowski, Tomasz (agronomia).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Bezpieczeństwo żywności w erze globalizacji / red. nauk. Stanisław Kowalczyk.
Autor: Kowalczyk, Stanisław (1956- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ