Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
7
tytułów spełniających kryteria:
Żywność -- falsyfikacja i inspekcja.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Bezpieczeństwo i jakość żywności / Stanisław Kowalczyk.
Autor:
Kowalczyk, Stanisław (1956- ).
2.
Techniki molekularne w analizie zafałszowań żywności / Wojciech Sawicki ; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie.
Autor:
Sawicki, Wojciech (technolog żywności).
3.
Rynek żywności : identyfikacja zagrożeń oraz propozycje dotyczące przeciwdziałania patologiom / Wiesław Pływaczewski, Rafał Płocki.
Autor:
Pływaczewski, Wiesław.
, Płocki, Rafał.
4.
Historia fałszowania żywności / Agnieszka Kubandt, Rafał Płocki.
Autor:
Kubandt, Agnieszka.
, Płocki, Rafał.
5.
Fałszerstwo żywności : globalność zjawiska / Jerzy Akińcza.
Autor:
Akińcza, Jerzy (prawo).
6.
Prawne i zdrowotne aspekty fałszowania mleka i jego przetworów / Krystyna Ziółkowska, Tomasz Ziółkowski.
Autor:
Ziółkowska, Krystyna (nauki prawne).
, Ziółkowski, Tomasz (agronomia).
7.
Bezpieczeństwo żywności w erze globalizacji / red. nauk. Stanisław Kowalczyk.
Autor:
Kowalczyk, Stanisław (1956- ).
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.