Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 57 tytułów spełniających kryteria: Żywność -- domieszki.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Drobiarstwo niekonwencjonalnie / Teresa Majewska.
Autor: Majewska, Teresa.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie II uzupełnione.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Żywność wygodna i żywność funkcjonalna / redakcja naukowa Franciszek Świderski ; Autorzy Franciszek Świderski [i 9 pozostałych]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Świderski, Franciszek (1940- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie III uaktualnione, 1 dodruk (PWN).
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Liście i owoce morwy białej (Morus alba L.) jako potencjalne źródło skladników kształtujących wybrane właściwości prozdrowotne żywności / Joanna Kobus-Cisowska.
Autor: Kobus-Cisowska, Joanna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka / pod redakcją Emilii Kolarzyk ; [Michał Seweryn, Piotr Pokrzywa, Ewa Dulińska-Stanek, Katarzyna Bandoła, Emilia Kolarzyk, Jadwiga Helbin, Wojciech Szot, Joanna Zając, Artur Potocki, Ewa Czarnobilska, Dorota Myszkowska, Anna Chmielewska, Marcel Mazur, Piotr Hydzik, Krzysztof Ciszowski, Beata Szkolnicka]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Seweryn, Michał., Kolarzyk, Emilia., Bandoła, Katarzyna., Helbin, Jadwiga., Szot, Wojciech., Potocki, Artur (chemia)., Czarnobilska, Ewa., Myszkowska, Dorota., Chmielewska, Anna (medycyna)., Mazur, Marcel., Hydzik, Piotr., Ciszowski, Krzysztof., Szkolnicka, Beata., Dulińska-Stanek, Ewa., Zając, Joanna (dietetyka)., Pokrzywa, Piotr., Kolarzyk, Emilia.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Wybrane zagadnienia z zakresu toksykologii żywności oraz wpływu pokarmu na farmakoterapię : intoksykacje i inne zagrożenia zdrowia naturalnymi składnikami żywności, dodatkami i zanieczyszczeniami / Jürgen Stein, Tanja Gaschott, Dietrich Mebs, Volker Mersch-Sundermann, Heike Raab, Sandra Ulrich, Freya Wolter ; redakcja naukowa Monika Bronkowska ; [tłumaczenie Monika Bronkowska, Bartosz Grotthus]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Stein, Jürgen (1956- )., Gaschott, Tanja (1974- )., Mebs, Dietrich., Mersch-Sundermann, Volker (1953- )., Raab, Heike., Ulrich, Sandra (1978- )., Wolter, Freya (1974- )., Bronkowska, Monika., Grotthus, Bartosz.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Jedzenie czy trucizna? : nieświadomość zabija / Hans-Ulrich Grimm ; [tłumaczenie: Katarzyna Jurczak]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Grimm, Hans-Ulrich (1955- )., Jurczak, Katarzyna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Dodatki do żywności / Dorota Cygan-Szczegielniak, Bogdan Janicki, Aleksandra Roślewska, Magdalena Stanek, Karolina Stasiak. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Cygan-Szczegielniak, Dorota., Janicki, Bogdan (zootechnika)., Roślewska, Aleksandra., Stanek, Magdalena (biochemia)., Stasiak, Karolina.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Wpływ dodatku laktozy do preparatu mlekozastępczego na profile białkowe osocza krwi i moczu oraz nerkowe mechanizmy regulacji bilansu wodno-elektrolitowego u cieląt / Alicja Dratwa-Chałupnik ; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Dratwa-Chałupnik, Alicja.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Chemia w pożywieniu : jak działają dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą / Hans-Ulrich Grimm ; [tł. Katarzyna Jurczak]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Grimm, Hans-Ulrich (1955- )., Jurczak, Katarzyna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Jakość ekologicznych surowców roślinnych w badaniach analitycznych / Ewa Rembiałkowska, Aneta Załęcka.
Autor: Rembiałkowska, Ewa., Załęcka, Aneta.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz  123456Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ