Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
10
tytułów spełniających kryteria:
Żywność -- domieszki -- aspekt zdrowotny.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Drobiarstwo niekonwencjonalnie / Teresa Majewska.
Autor:
Majewska, Teresa.
Wydanie:
Wydanie II uzupełnione.
2.
Liście i owoce morwy białej (Morus alba L.) jako potencjalne źródło skladników kształtujących wybrane właściwości prozdrowotne żywności / Joanna Kobus-Cisowska.
Autor:
Kobus-Cisowska, Joanna.
3.
Wybrane zagadnienia z zakresu toksykologii żywności oraz wpływu pokarmu na farmakoterapię : intoksykacje i inne zagrożenia zdrowia naturalnymi składnikami żywności, dodatkami i zanieczyszczeniami / Jürgen Stein, Tanja Gaschott, Dietrich Mebs, Volker Mersch-Sundermann, Heike Raab, Sandra Ulrich, Freya Wolter ; redakcja naukowa Monika Bronkowska ; [tłumaczenie Monika Bronkowska, Bartosz Grotthus].
Autor:
Stein, Jürgen (1956- ).
, Gaschott, Tanja (1974- ).
, Mebs, Dietrich.
, Mersch-Sundermann, Volker (1953- ).
, Raab, Heike.
, Ulrich, Sandra (1978- ).
, Wolter, Freya (1974- ).
, Bronkowska, Monika.
, Grotthus, Bartosz.
4.
Jedzenie czy trucizna? : nieświadomość zabija / Hans-Ulrich Grimm ; [tłumaczenie: Katarzyna Jurczak].
Autor:
Grimm, Hans-Ulrich (1955- ).
, Jurczak, Katarzyna.
5.
Jakość ekologicznych surowców roślinnych w badaniach analitycznych / Ewa Rembiałkowska, Aneta Załęcka.
Autor:
Rembiałkowska, Ewa.
, Załęcka, Aneta.
6.
Wpływ ekstraktów z bezkręgowców na rozwój i stan zdrowia zwierząt modelowych / Tomasz Niemiec.
Autor:
Niemiec, Tomasz.
7.
Przeciwutleniające i proutleniające właściwości wybranych składników żywności jako wyróżniki jej jakości / Anna Gliszczyńska-Świgło.
Autor:
Gliszczyńska-Świgło, Anna (1966- ).
8.
Przeciwutleniacze w żywności : aspekty zdrowotne, technologiczne, molekularne i analityczne : praca zbiorowa / pod red. Włodzimierza Grajka ; aut.: Wanda Baer-Dubowska [et al.].
Autor:
Grajek, Włodzimierz (1946- ).
, Baer-Dubowska, Wanda.
9.
Drobiarstwo - niekonwencjonalnie / Teresa Majewska.
Autor:
Majewska, Teresa.
10.
Wpływ dodatku fitazy, cholekalcyferolu i kalcitriolu na procesy wzrostowe organizmu kurcząt brojlerów / Iwona Puzio.
Autor:
Puzio, Iwona.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.