Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 104 tytułów spełniających kryteria: Żywność -- analiza.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Analiza i ocena jakości żywności / redakcja naukowa Małgorzata Piecyk, Rafał Wołosiak.
Autor: Piecyk, Małgorzata., Wołosiak, Rafał.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie I.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Spektroskopia optyczna w ocenie jakości żywności / Ewa Sikorska ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
Autor: Sikorska, Ewa.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Emulsje spożywcze : bioskładniki, reometria rotacyjna i oscylacyjna, innowacyjne technologie / Grażyna Bortnowska ; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Bortnowska, Grażyna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Sensoryczna ocena jakości żywności / Ewa Babicz-Zielińska, Agnieszka Rybowska, Wiesława Obniska.
Autor: Babicz-Zielińska, Ewa., Rybowska, Agnieszka., Obniska, Wiesława (1948- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 2 poprawione i uzupełnione.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Analiza żywności : wybrane metody oznaczeń jakościowych i ilościowych składników żywności / pod redakcją naukową Małgorzaty Nogali-Kałuckiej. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Nogala-Kałucka, Małgorzata.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 3 poszerzone.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Wybrane aspekty bezpieczeństwa zdrowotnego i informacji na opakowaniu produktu w opinii przedsiębiorców branży żywnościowej / Irena Ozimek.
Autor: Ozimek, Irena.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Techniki molekularne w analizie zafałszowań żywności / Wojciech Sawicki ; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Sawicki, Wojciech (technolog żywności).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Zmysły a jakość żywności i żywienia / pod redakcją Jana Gawęckiego i Niny Baryłko-Pikielnej. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Gawęcki, Jan (1944- )., Baryłko-Pikielna, Nina (19..-2019).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Ocena wybranych procedur oznaczania aktywności przeciwutleniającej składników żywności / Rafał Wołosiak.
Autor: Wołosiak, Rafał.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu / Henryk Gertig, Juliusz Przysławski. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Gertig, Henryk (1924-2011)., Przysławski, Juliusz.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 1 - 3 dodr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz  12345678910Nast.>>

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ