Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
10
tytułów spełniających kryteria:
Żywność -- analiza sensoryczna.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Sensoryczna ocena jakości żywności / Ewa Babicz-Zielińska, Agnieszka Rybowska, Wiesława Obniska.
Autor:
Babicz-Zielińska, Ewa.
, Rybowska, Agnieszka.
, Obniska, Wiesława (1948- ).
Wydanie:
Wyd. 2 poprawione i uzupełnione.
2.
Zmysły a jakość żywności i żywienia / pod redakcją Jana Gawęckiego i Niny Baryłko-Pikielnej.
Autor:
Gawęcki, Jan (1944- ).
, Baryłko-Pikielna, Nina (19..-2019).
3.
Smak gorzki w kształtowaniu jakości żywności / Dariusz Kikut-Ligaj ; recenzja Władysław Kędzior, Stefan S. Smoczyński ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
Autor:
Kikut-Ligaj, Dariusz.
, Kędzior, Władysław.
, Smoczyński, Stefan (1941- ).
4.
Sensoryczne badania żywności : podstawy, metody, zastosowania / Nina Baryłko-Pikielna, Irena Matuszewska.
Autor:
Baryłko-Pikielna, Nina (19..-2019).
, Matuszewska, Irena.
Wydanie:
Wyd. 2.
5.
Ocena jakości sensorycznej żywności ekologicznej / Eliza Kostyra.
Autor:
Kostyra, Eliza.
6.
Preferencje konsumentów w kształtowaniu atrybutów produktu żywnościowego / Mariola Grzybowska-Brzezińska.
Autor:
Grzybowska-Brzezińska, Mariola.
7.
Sensoryczne badania żywności : podstawy, metody, zastosowania / Nina Baryłko-Pikielna, Irena Matuszewska.
Autor:
Baryłko-Pikielna, Nina (19..-2019).
, Matuszewska, Irena.
8.
Sensoryczna ocena jakości żywności / Ewa Babicz-Zielińska, Agnieszka Rybowska, Wiesława Obniska.
Autor:
Babicz-Zielińska, Ewa.
, Rybowska, Agnieszka.
, Obniska, Wiesława (1948- ).
9.
Zmysły a jakość żywności i żywienia / pod red. Jana Gawęckiego i Niny Baryłko-Pikielnej.
Autor:
Gawęcki, Jan (1944- ).
, Baryłko-Pikielna, Nina (19..-2019).
10.
Wpływ zabiegów technologicznych na składniki lotne i właściwości sensoryczne koncentratu białkowego z kryla antarktycznego (Euphausia superba Dana) / Leszek Gajowiecki.
Autor:
Gajowiecki, Leszek (1948-2021).
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.