Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
39
tytułów spełniających kryteria:
Żywność -- analiza -- podręczniki laboratoryjne.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
Nast.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Analiza żywności : wybrane metody oznaczeń jakościowych i ilościowych składników żywności / pod redakcją naukową Małgorzaty Nogali-Kałuckiej.
Autor:
Nogala-Kałucka, Małgorzata.
Wydanie:
Wyd. 3 poszerzone.
2.
Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności / Edward Szłyk, Marcin Cichosz, Anna Filipiak-Szok, Aneta Jastrzębska, Marzanna Kurzawa.
Autor:
Szłyk, Edward (1951- ).
, Cichosz, Marcin (1979- ).
, Jastrzębska, Aneta.
, Kurzawa, Marzanna (1966- ).
, Filipiak-Szok, Anna.
3.
Mikrobiologia żywności / Edyta Malinowska-Pańczyk, Ilona Kołodziejska.
Autor:
Malinowska-Pańczyk, Edyta.
, Kołodziejska, Ilona.
Wydanie:
Wyd. 2.
4.
Ćwiczenia laboratoryjne z toksykologii żywności / Anna Pasternakiewicz, Małgorzata Dżugan ; Uniwersytet Rzeszowski. Wydział Biologiczno-Rolniczy. Katedra Chemii i Toksykologii Żywności.
Autor:
Pasternakiewicz, Anna Małgorzata.
, Dżugan, Małgorzata.
Wydanie:
Wyd. 2 popr.
5.
Analiza żywności : wybrane metody oznaczeń jakościowych i ilościowych składników żywności / pod red. nauk. Małgorzaty Nogali-Kałuckiej.
Autor:
Nogala-Kałucka, Małgorzata.
Wydanie:
Wyd. 2 popr.
6.
Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności / Edward Szłyk [et al.].
Autor:
Szłyk, Edward (1951- ).
7.
Podstawy analizy i oceny jakości żywności : skrypt do ćwiczeń / Małgorzata Bączkowicz [et. al.] ; pod red. Teresy Fortuny.
Autor:
Bączkowicz, Małgorzata.
, Fortuna, Teresa (1949- ).
Wydanie:
Wyd. 2 popr. i uzup.
8.
Badanie i ocena jakości produktów spożywczych / pod red. Władysława Kędziora ; [aut. Zofia Cichoń et al.].
Autor:
Kędzior, Władysław.
, Cichoń, Zofia.
Wydanie:
Wyd. 2 popr. i uzup.
9.
Ćwiczenia laboratoryjne z toksykologii żywności / Anna Pasternakiewicz, Małgorzata Dżugan ; Uniwersytet Rzeszowski. Wydział Biologiczno-Rolniczy. Katedra Chemii i Toksykologii Żywności.
Autor:
Pasternakiewicz, Anna Małgorzata.
, Dżugan, Małgorzata.
10.
Ćwiczenia laboratoryjne z chemii żywności / Małgorzata Dżugan, Anna Pasternakiewicz ; Uniwersytet Rzeszowski. Wydział Biologiczno-Rolniczy. Katedra Chemii i Toksykologii Żywności.
Autor:
Dżugan, Małgorzata.
, Pasternakiewicz, Anna Małgorzata.
Wydanie:
Wyd. 2.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1
2
3
4
Nast.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.