Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 39 tytułów spełniających kryteria: Żywność -- analiza -- podręczniki laboratoryjne.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Analiza żywności : wybrane metody oznaczeń jakościowych i ilościowych składników żywności / pod redakcją naukową Małgorzaty Nogali-Kałuckiej. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Nogala-Kałucka, Małgorzata.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 3 poszerzone.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności / Edward Szłyk, Marcin Cichosz, Anna Filipiak-Szok, Aneta Jastrzębska, Marzanna Kurzawa. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Szłyk, Edward (1951- )., Cichosz, Marcin (1979- )., Jastrzębska, Aneta., Kurzawa, Marzanna (1966- )., Filipiak-Szok, Anna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Mikrobiologia żywności / Edyta Malinowska-Pańczyk, Ilona Kołodziejska.
Autor: Malinowska-Pańczyk, Edyta., Kołodziejska, Ilona.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 2.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Ćwiczenia laboratoryjne z toksykologii żywności / Anna Pasternakiewicz, Małgorzata Dżugan ; Uniwersytet Rzeszowski. Wydział Biologiczno-Rolniczy. Katedra Chemii i Toksykologii Żywności. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Pasternakiewicz, Anna Małgorzata., Dżugan, Małgorzata.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 2 popr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Analiza żywności : wybrane metody oznaczeń jakościowych i ilościowych składników żywności / pod red. nauk. Małgorzaty Nogali-Kałuckiej. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Nogala-Kałucka, Małgorzata.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 2 popr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności / Edward Szłyk [et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Szłyk, Edward (1951- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Podstawy analizy i oceny jakości żywności : skrypt do ćwiczeń / Małgorzata Bączkowicz [et. al.] ; pod red. Teresy Fortuny.
Autor: Bączkowicz, Małgorzata., Fortuna, Teresa (1949- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 2 popr. i uzup.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Badanie i ocena jakości produktów spożywczych / pod red. Władysława Kędziora ; [aut. Zofia Cichoń et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Kędzior, Władysław., Cichoń, Zofia.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 2 popr. i uzup.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Ćwiczenia laboratoryjne z toksykologii żywności / Anna Pasternakiewicz, Małgorzata Dżugan ; Uniwersytet Rzeszowski. Wydział Biologiczno-Rolniczy. Katedra Chemii i Toksykologii Żywności. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Pasternakiewicz, Anna Małgorzata., Dżugan, Małgorzata.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Ćwiczenia laboratoryjne z chemii żywności / Małgorzata Dżugan, Anna Pasternakiewicz ; Uniwersytet Rzeszowski. Wydział Biologiczno-Rolniczy. Katedra Chemii i Toksykologii Żywności. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Dżugan, Małgorzata., Pasternakiewicz, Anna Małgorzata.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 2.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz  1234Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ