Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
5
tytułów spełniających kryteria:
Łubin -- nasiona -- skład chemiczny.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Wpływ naświetlania promieniami podczerwonymi nasiona bobiku (Vicia faba L.) i łubinu wąskolistnego (Lupinus angustifolius) na ich wartość odżywczą i efektywność w odchowie kurcząt brojlerów / Bożena Kiczorowska.
Autor:
Kiczorowska, Bożena.
2.
Uprawa łubinu białego na nasiona i wykorzystanie ich w żywieniu zwierząt / Janusz Podleśny, Franciszek Brzóska ; [Instytut Uprawy Nawożenia i Gleboznawstwa, Instytut Zootechniki].
Autor:
Podleśny, Janusz.
, Brzóska, Franciszek (1947- ).
3.
Biologiczna ocena oligosacharydów wyizolowanych z nasion łubinu wąskolistnego (Lupinus angustifolius) zastosowanych w żywieniu przepiórek reprodukcyjnych / Zofia Tarasewicz.
Autor:
Tarasewicz, Zofia.
4.
Łubin jako potencjalny surowiec białkowy w produkcji żywności / Eleonora Lampart-Szczapa.
Autor:
Lampart-Szczapa, Eleonora.
5.
Badania nad kompleksowym wykorzystaniem białka i innych składników nasion łubinu gorzkiego : rozprawa habilitacyjna / Krzysztof Gulewicz ; Zakład Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk w Poznaniu.
Autor:
Gulewicz, Krzysztof.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.