Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Uchman, Waldemar (1940- ).
     
  •  
  • Bilska, Agnieszka.
     
     Hasła przedm.
     
  •  
  • Żywność -- domieszki.
     
  •  
  • Mięso -- produkcja i handel.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Uchman, Waldemar (1940- ).
     
  •  
  •  Bilska, Agnieszka.
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Substancje dodatkowe...
     
     
     
     Opis MARC
    Substancje dodatkowe w przetwórstwie mięsa / pod red. Waldemara Uchmana ; aut. Agnieszka Bilska [et al.].
    Autor: Uchman, Waldemar (1940- )., Bilska, Agnieszka.
    Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2008.
    Hasła przedm.
  • Żywność -- domieszki.
  •  
  • Mięso -- produkcja i handel.
  • Wydanie: 
    Wyd. 2 uzup. i poszerz.
    Opis fiz.: 
    320, [1] s. : il. ; 24 cm.
    Uwagi o treści: 
    Bibliogr. przy rozdz.
     
    Artykuły lub prace związane
  • Rola substancji dodatkowych w przetwórstwie mięsa /
  • Emulgatory w przetwórstwie mięsa /
  • Właściwości żelujące białek - charakterystyka i zasady oceny /
  • Hydrofobowość powierzchniowa jako czynnik determinujący funkcjonalność preparatów białkowych różnego pochodzenia /
  • Substancje konserwujące stosowane w produkcji wyrobów mięsnych /
  • Hydrokoloidy - substancje kształtujące teksturę przetworów mięsnych / Ryszard Kowalski, Jan Pyrcz.
  • Prozdrowotne dodatki stosowane w przetwórstwie mięsa /
  • Substancje dodatkowe a trwałość i jakość wyrobów mięsnych /
  • Modyfikacja smakowitości wyrobów mięsnych /
  • Czynniki kształtujące barwę wyrobów mięsnych /
  • Warunki i możliwości barwienia produktów mięsnych /
  • Przeciwdziałanie procesom utleniania lipidów w mięsie i produktach mięsnych /
  • Fosforany i ich funkcje technologiczne w mięsie /
  • Metody stosowane do laboratoryjnej oceny właściwości funkcjonalnych preparatów białkowych /
  • Zastosowanie preparatów białkowych /
  • Skrobia natywna i modyfikowana /
  • Zamienniki tłuszczu stosowane w technologii mięsa /
  • Prawne aspekty stosowania substancji dodatkowych /
  • Dodaj do listy podr. 
    Egzemplarze
    LokalizacjaKolekcjaTyp egz.SygnaturaStatus 
    Czytelnia GłównaKsiążkiDostępny na miejscu637Do wypożyczenia
    Dodaj egz. do listy podręcznej
    MagazynKsiążkiDo wypożyczenia na 90 dniWCH 9638Do wypożyczenia
    Dodaj egz. do listy podręcznej
    MagazynKsiążkiDo wypożyczenia na 90 dniWZ 6463Do wypożyczenia
    Dodaj egz. do listy podręcznej

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):

    Zapraszamy do nowego katalogu.

    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
    Katalog BG PBŚ