Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Uchman, Waldemar (1940- ).
Bilska, Agnieszka.
Hasła przedm.
Żywność -- domieszki.
Mięso -- produkcja i handel.
Przegląd katalogu
wg autora:
Uchman, Waldemar (1940- ).
Bilska, Agnieszka.
wg tytułu:
Substancje dodatkowe...
Opis MARC
Substancje dodatkowe w przetwórstwie mięsa / pod red. Waldemara Uchmana ; aut. Agnieszka Bilska [et al.].
Autor:
Uchman, Waldemar (1940- ).
, Bilska, Agnieszka.
Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2008.
Hasła przedm.
Żywność -- domieszki.
Mięso -- produkcja i handel.
Wydanie:
Wyd. 2 uzup. i poszerz.
Opis fiz.:
320, [1] s. : il. ; 24 cm.
Uwagi o treści:
Bibliogr. przy rozdz.
Artykuły lub prace związane
Rola substancji dodatkowych w przetwórstwie mięsa /
Emulgatory w przetwórstwie mięsa /
Właściwości żelujące białek - charakterystyka i zasady oceny /
Hydrofobowość powierzchniowa jako czynnik determinujący funkcjonalność preparatów białkowych różnego pochodzenia /
Substancje konserwujące stosowane w produkcji wyrobów mięsnych /
Hydrokoloidy - substancje kształtujące teksturę przetworów mięsnych / Ryszard Kowalski, Jan Pyrcz.
Prozdrowotne dodatki stosowane w przetwórstwie mięsa /
Substancje dodatkowe a trwałość i jakość wyrobów mięsnych /
Modyfikacja smakowitości wyrobów mięsnych /
Czynniki kształtujące barwę wyrobów mięsnych /
Warunki i możliwości barwienia produktów mięsnych /
Przeciwdziałanie procesom utleniania lipidów w mięsie i produktach mięsnych /
Fosforany i ich funkcje technologiczne w mięsie /
Metody stosowane do laboratoryjnej oceny właściwości funkcjonalnych preparatów białkowych /
Zastosowanie preparatów białkowych /
Skrobia natywna i modyfikowana /
Zamienniki tłuszczu stosowane w technologii mięsa /
Prawne aspekty stosowania substancji dodatkowych /
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Czytelnia Główna
Książki
Dostępny na miejscu
637
Do wypożyczenia
Dodaj egz. do listy podręcznej
Magazyn
Książki
Do wypożyczenia na 90 dni
WCH 9638
Do wypożyczenia
Dodaj egz. do listy podręcznej
Magazyn
Książki
Do wypożyczenia na 90 dni
WZ 6463
Do wypożyczenia
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.