Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Bilska, Agnieszka.
Krysztofiak, Krystyna.
Zaborowska, Zofia (technologia żywienia).
Przegląd katalogu
wg autora:
Bilska, Agnieszka.
Krysztofiak, Krystyna.
Zaborowska, Zofia (technologia żywienia).
wg tytułu:
Zamienniki tłuszczu ...
Opis MARC
Zamienniki tłuszczu stosowane w technologii mięsa / Agnieszka Bilska, Krystyna Krysztofiak, Zofia Zaborowska.
Autor:
Bilska, Agnieszka.
, Krysztofiak, Krystyna.
, Zaborowska, Zofia (technologia żywienia).
Uwagi o treści:
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronach 294-295.
Artykuły lub prace związane
Substancje dodatkowe w przetwórstwie mięsa / Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2008. Strony 270-295
Egzemplarze
Brak egzemplarzy
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.