Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Krysztofiak, Krystyna.
Danyluk, Bożena.
Przegląd katalogu
wg autora:
Krysztofiak, Krystyna.
Danyluk, Bożena.
wg tytułu:
Substancje dodatkowe...
Opis MARC
Substancje dodatkowe a trwałość i jakość wyrobów mięsnych / Krystyna Krysztofiak, Bożena Danyluk.
Autor:
Krysztofiak, Krystyna.
, Danyluk, Bożena.
Uwagi o treści:
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronach 34-35.
Artykuły lub prace związane
Substancje dodatkowe w przetwórstwie mięsa / Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2008. Strony 24-35
Egzemplarze
Brak egzemplarzy
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.