Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Pyrcz, Jan.
Kowalski, Ryszard (technologia żywności).
Bilska, Agnieszka.
Uchman, Waldemar (1940- ).
Przegląd katalogu
wg autora:
Pyrcz, Jan.
Kowalski, Ryszard (technologia żywności).
Bilska, Agnieszka.
Uchman, Waldemar (1940- ).
wg tytułu:
Prozdrowotne dodatki...
Opis MARC
Prozdrowotne dodatki stosowane w przetwórstwie mięsa / Jan Pyrcz, Ryszard Kowalski, Agnieszka Bilska, Waldemar Uchman.
Autor:
Pyrcz, Jan.
, Kowalski, Ryszard (technologia żywności).
, Bilska, Agnieszka.
, Uchman, Waldemar (1940- ).
Uwagi o treści:
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronach 307-308.
Artykuły lub prace związane
Substancje dodatkowe w przetwórstwie mięsa / Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2008. Strony 296-308
Egzemplarze
Brak egzemplarzy
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.