Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Kowalski, Ryszard (technologia żywności).
Pyrcz, Jan.
Przegląd katalogu
wg autora:
Kowalski, Ryszard (technologia żywności).
Pyrcz, Jan.
wg tytułu:
Hydrokoloidy - subst...
Opis MARC
Hydrokoloidy - substancje kształtujące teksturę przetworów mięsnych / Ryszard Kowalski, Jan Pyrcz.
Autor:
Kowalski, Ryszard (technologia żywności).
, Pyrcz, Jan.
Uwagi o treści:
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronach 257-258.
Artykuły lub prace związane
Substancje dodatkowe w przetwórstwie mięsa / Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2008. Strony 242-258
Egzemplarze
Brak egzemplarzy
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.