Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
Egzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Kowalski, Ryszard (technologia żywności).
     
  •  
  • Pyrcz, Jan.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Kowalski, Ryszard (technologia żywności).
     
  •  
  •  Pyrcz, Jan.
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Hydrokoloidy - subst...
     
     
     
     Opis MARC
    Hydrokoloidy - substancje kształtujące teksturę przetworów mięsnych / Ryszard Kowalski, Jan Pyrcz.
    Autor: Kowalski, Ryszard (technologia żywności)., Pyrcz, Jan.
    Uwagi o treści: 
    Tytuł nagłówkowy.
    Bibliografia na stronach 257-258.
     
    Artykuły lub prace związane
  • Substancje dodatkowe w przetwórstwie mięsa / Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2008. Strony 242-258
  • Dodaj do listy podr. 
    Egzemplarze
    Brak egzemplarzy

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):

    Zapraszamy do nowego katalogu.

    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
    Katalog BG PBŚ