Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Gawęcki, Jan (1944- ).
     
  •  
  • Czapski, Janusz (1946- ).
     
     Hasła przedm.
     
  •  
  • Owoce -- aspekt zdrowotny.
     
  •  
  • Owoce konserwowe.
     
  •  
  • Owoce w żywieniu człowieka.
     
  •  
  • Warzywa -- aspekt zdrowotny.
     
  •  
  • Warzywa konserwowe.
     
  •  
  • Warzywa w żywieniu człowieka.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Gawęcki, Jan (1944- ).
     
  •  
  •  Czapski, Janusz (1946- ).
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Warzywa i owoce : pr...
     
     
     
     Opis MARC
    Warzywa i owoce : przetwórstwo i rola w żywieniu człowieka / pod redakcją Jana Gawęckiego i Janusza Czapskiego.
    Autor: Gawęcki, Jan (1944- )., Czapski, Janusz (1946- ).
    Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2017.
    Hasła przedm.
  • Owoce -- aspekt zdrowotny.
  •  
  • Owoce konserwowe.
  •  
  • Owoce w żywieniu człowieka.
  •  
  • Warzywa -- aspekt zdrowotny.
  •  
  • Warzywa konserwowe.
  •  
  • Warzywa w żywieniu człowieka.
  • Opis fiz.: 
    219 s. : il. ; 24 cm.
    Uwagi o treści: 
    Bibliogr. przy rozdz.
     
    Artykuły lub prace związane
  • Warzywa i owoce jako układy biologiczne /
  • Charakterystyka głównych gatunków owoców i warzyw jako artykułów żywnościowych i surowców dla przetwórstwa /
  • Charakterystyka owoców dziko rosnących i mało znanych /
  • Systemy zapewniania jakości w produkcji warzyw i owoców /
  • Klasyfikacja i charakterystyka przetworów z warzyw i owoców oraz ich wytwarzanie /
  • Nowoczesne technologie przetwarzania warzyw i owoców /
  • Przygotowywanie domowych przetworów z owoców i warzyw /
  • Potrawy z owoców i warzyw /
  • Wartość odżywcza i prozdrowotna warzyw i owoców /
  • Rola warzyw i owoców w żywieniu człowieka zdrowego i chorego /
  • Soki, nektary oraz napoje owocowe i warzywne : przemysłowe metody wytwarzania i badanie autentyczności /
  • Dodaj do listy podr. 
    Egzemplarze
    LokalizacjaKolekcjaTyp egz.SygnaturaStatus 
    MagazynKsiążkiDo wypożyczenia na 90 dni105140Do wypożyczenia
    Dodaj egz. do listy podręcznej
    MagazynKsiążkiDo wypożyczenia na 90 dniWR 9993Do wypożyczenia
    Dodaj egz. do listy podręcznej

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):

    Zapraszamy do nowego katalogu.

    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
    Katalog BG PBŚ