Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Gawęcki, Jan (1944- ).
     
  •  
  • Kawka, Alicja.
     
  •  
  • Kędzior, Zenon.
     
  •  
  • Korczak, Józef (1951- ).
     
  •  
  • Piasecka-Kwiatkowska, Dorota (1965- ).
     
  •  
  • Pikul, Jan (1949- ).
     
  •  
  • Pospiech, Edward.
     
  •  
  • Stasińska, Bożena (1944- ).
     
     Hasła przedm.
     
  •  
  • Białka w żywieniu człowieka.
     
  •  
  • Żywność -- zawartość białek.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Gawęcki, Jan (1944- ).
     
  •  
  •  Kawka, Alicja.
     
  •  
  •  Kędzior, Zenon.
     
  •  
  •  Korczak, Józef (1951- ).
     
  •  
  •  Piasecka-Kwiatkowska, Dorota (1965- ).
     
  •  
  •  Pikul, Jan (1949- ).
     
  •  
  •  Pospiech, Edward.
     
  •  
  •  Stasińska, Bożena (1944- ).
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Białka w żywności i ...
     
     
     
     Opis MARC
    Białka w żywności i żywieniu / pod redakcją Jana Gawęckiego ; [autorzy: Jan Gawęcki, Alicja Kawka, Zenon Kędzior, Józef Korczak, Dorota Piasecka-Kwiatkowska, Jan Pikul, Edward Pospiech, Bożena Stasińska].
    Autor: Gawęcki, Jan (1944- )., Kawka, Alicja., Kędzior, Zenon., Korczak, Józef (1951- )., Piasecka-Kwiatkowska, Dorota (1965- )., Pikul, Jan (1949- )., Pospiech, Edward., Stasińska, Bożena (1944- ).
    Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2016.
    Hasła przedm.
  • Białka w żywieniu człowieka.
  •  
  • Żywność -- zawartość białek.
  • Wydanie: 
    Wyd. 3 poprawione i uzupełnione.
    Opis fiz.: 
    125 s. : il. ; 24 cm.
    Uwagi o treści: 
    Bibliogr. s. 122-125.
     
    Artykuły lub prace związane
  • Białka jako składnik pożywienia /
  • Białka pochodzenia zwierzęcego, ich charaktersytyka i znaczenie w żywności /
  • Białka pochodzenia roślinnego, ich charaktersytyka i znaczenie w żywności /
  • Białka w technologii potraw /
  • Rola białka w żywieniu i ochronie zdrowia /
  • Dodaj do listy podr. 
    Egzemplarze
    LokalizacjaKolekcjaTyp egz.SygnaturaStatus 
    Czytelnia GłównaKsiążkiDo wypoż. na 15 dni663/664Do wypożyczenia
    Dodaj egz. do listy podręcznej
    Czytelnia GłównaKsiążkiDostępny na miejscu663/664Nie wypożycza się
    Dodaj egz. do listy podręcznej
    MagazynKsiążkiDo wypożyczenia na 90 dniWCH 9779Do wypożyczenia
    Dodaj egz. do listy podręcznej
    MagazynKsiążkiDo wypożyczenia na 90 dniWR 9878Do wypożyczenia
    Dodaj egz. do listy podręcznej

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):

    Zapraszamy do nowego katalogu.

    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
    Katalog BG PBŚ