Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Gawęcki, Jan (1944- ).
Krejpcio, Zbigniew.
Hasła przedm.
Higiena żywności.
Żywność -- skażenie.
Przegląd katalogu
wg autora:
Gawęcki, Jan (1944- ).
Krejpcio, Zbigniew.
wg tytułu:
Bezpieczeństwo żywno...
Opis MARC
Bezpieczeństwo żywności i żywienia / pod red. Jana Gawęckiego, Zbigniewa Krejpcio.
Autor:
Gawęcki, Jan (1944- ).
, Krejpcio, Zbigniew.
Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2014.
Hasła przedm.
Higiena żywności.
Żywność -- skażenie.
Wydanie:
Wyd. 1, dodr.
Opis fiz.:
149 s. : il. ; 24 cm.
Uwagi o treści:
Bibliogr. s. 143-149.
Artykuły lub prace związane
Pojęcie bezpieczeństwa żywności i żywienia /
Mikrobiologiczne i inne biologiczne zanieczyszczenia żywności /
Chemiczne i fizyczne zanieczyszczenia żywności oraz substancje dodatkowe /
Sposoby zapobiegania zatruciom i zakażeniom pokarmowym /
Rola i zadania służb sanitarnych w przeciwdziałaniu zatruciom pokarmowym i chorobom zakaźnym oraz terroryzmowi żywnościowemu /
Niezbilansowane diety, czyli żywienie niezgodne z normami /
Alergie i nietolerancje pokarmowe /
Żywność genetycznie modyfikowana /
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności w przemyśle spożywczym i zakładach gastronomicznych /
Prawna i instytucjonalna ochrona konsumentów przed zagrożeniami związanymi z żywnością i żywieniem /
Egzemplarze
Brak egzemplarzy
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.