Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 10 tytułów spełniających kryteria: Uchman, Waldemar (1940- ).
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Rola substancji dodatkowych w przetwórstwie mięsa / Waldemar Uchman.
Autor: Uchman, Waldemar (1940- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Hydrofobowość powierzchniowa jako czynnik determinujący funkcjonalność preparatów białkowych różnego pochodzenia / Piotr Konieczny, Waldemar Uchman.
Autor: Konieczny, Piotr., Uchman, Waldemar (1940- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Prozdrowotne dodatki stosowane w przetwórstwie mięsa / Jan Pyrcz, Ryszard Kowalski, Agnieszka Bilska, Waldemar Uchman.
Autor: Pyrcz, Jan., Kowalski, Ryszard (technologia żywności)., Bilska, Agnieszka., Uchman, Waldemar (1940- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Modyfikacja smakowitości wyrobów mięsnych / Krystyna Krysztofiak, Waldemar Uchman.
Autor: Krysztofiak, Krystyna., Uchman, Waldemar (1940- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Fosforany i ich funkcje technologiczne w mięsie / Krystyna Krysztofiak, Waldemar Uchman.
Autor: Krysztofiak, Krystyna., Uchman, Waldemar (1940- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Substancje dodatkowe w przetwórstwie mięsa / pod red. Waldemara Uchmana ; aut. Agnieszka Bilska [et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Uchman, Waldemar (1940- )., Bilska, Agnieszka.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 2 uzup. i poszerz.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Substancje dodatkowe w przetwórstwie mięsa / pod red. Waldemara Uchmana ; aut. Agnieszka Bilska [et al.].
Autor: Uchman, Waldemar (1940- )., Bilska, Agnieszka.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Zakład mięsny a środowisko naturalne / Piotr Konieczny, Waldemar Uchman. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Konieczny, Piotr., Uchman, Waldemar (1940- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Słownik angielsko-polski i polsko-angielski technologii mięsa = The English-Polish and Polish-English dictionary of meat technology / Zbigniew Duda [et al.] ; pod red. Waldemara Uchmana. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Duda, Zbigniew (1929-2021)., Uchman, Waldemar (1940- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Rola białkowych zamienników mięsa w kształtowaniu jakości wyrobów / Waldemar Uchman.
Autor: Uchman, Waldemar (1940- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ