Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Sobczak, Małgorzata Renata.
Hasła przedm.
Mięśnie -- histochemia.
Wołowina -- jakość -- ocena.
Przegląd katalogu
wg autora:
Sobczak, Małgorzata Renata.
wg tytułu:
Wpływ profilu histoc...
Opis MARC
Wpływ profilu histochemicznego i grubości włókien wybranych mięśni u bydła na ich jakość kulinarną i przydatność do produkcji wyrobów masowanych /
Małgorzata
Sobczak
; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie.
Autor:
Sobczak
,
Małgorzata
Renata
.
Szczecin : Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego, 2010.
Hasła przedm.
Mięśnie -- histochemia.
Wołowina -- jakość -- ocena.
Opis fiz.:
128 s. : il. ; 24 cm.
Uwagi o treści:
Bibliogr. s. 115-123.
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Magazyn
Książki
Do wypożyczenia na 90 dni
WZ 6555
Do wypożyczenia
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.