Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Sawicki, Wojciech (technolog żywności).
Hasła przedm.
Przemysł rolno-spożywczy -- kontrola jakości.
Żywność -- analiza.
Żywność -- falsyfikacja i inspekcja.
Przegląd katalogu
wg autora:
Sawicki, Wojciech (technolog żywności).
wg tytułu:
Techniki molekularne...
Opis MARC
Techniki molekularne w analizie zafałszowań
żywności
/
Wojciech
Sawicki
; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie.
Autor:
Sawicki
,
Wojciech
(
technolog
żywności
).
Szczecin : Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego, 2016.
Hasła przedm.
Przemysł rolno-spożywczy -- kontrola jakości.
Żywność -- analiza.
Żywność -- falsyfikacja i inspekcja.
Opis fiz.:
132, [3] s. : il. (w tym kolor.) ; 24 cm.
Uwagi o treści:
Bibliogr., netogr., wykaz aktów prawnych s. 115-132.
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Czytelnia Główna
Książki
Dostępny na miejscu
663/664
Nie wypożycza się
Dodaj egz. do listy podręcznej
Magazyn
Książki
Do wypożyczenia na 90 dni
WR 9874
Do wypożyczenia
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.