Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 8 tytułów spełniających kryteria: Pietruszka, Barbara (1952- ).
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Przewodnik do ćwiczeń z żywienia człowieka : zakres podstawowy / pod redakcją Ewy Sicińskiej, Doroty Czerwińskiej i Barbary Pietruszki ; autorzy: Anna Brzozowska [i 17 pozostałych]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Sicińska, Ewa (technologia żywności i żywienia)., Czerwińska, Dorota., Pietruszka, Barbara (1952- )., Brzozowska, Anna (technologia żywności).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie I.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Woda w termoregulacji / Barbara Pietruszka.
Autor: Pietruszka, Barbara (1952- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Kawa i herbata - napoje o szerokim działaniu fizjologicznym / Barbara Pietruszka.
Autor: Pietruszka, Barbara (1952- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Soki owocowe i warzywne - otrzymywanie i wartość odżywcza / Joanna Frąckiewicz, Barbara Pietruszka.
Autor: Frąckiewicz, Joanna (technologia żywności i żywienia)., Pietruszka, Barbara (1952- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Fizjologia procesów starzenia sie w aspekcie potrzeb żywieniowych / Barbara Pietruszka.
Autor: Pietruszka, Barbara (1952- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Efektywność uzupełniania diety folianami na tle czynników ryzyka niedoboru folianów u młodych kobiet / Barbara Pietruszka. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Pietruszka, Barbara (1952- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Zastosowanie epidemiologii w badaniach żywieniowych : przewodnik do ćwiczeń / Barbara Pietruszka, Hanna Roszkowska, Wojciech Roszkowski. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Pietruszka, Barbara (1952- )., Roszkowska, Hanna., Roszkowski, Wojciech.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Toksykologia żywności : przewodnik do ćwiczeń / [red. nauk. Anna Brzozowska ; aut. Anna Brzozowska et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Brzozowska, Anna (technologia żywności)., Czerwińska, Dorota., Kozłowska, Katarzyna., Morawiec, Marek., Pietruszka, Barbara (1952- )., Brzozowska, Anna (technologia żywności).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ