Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 7 tytułów spełniających kryteria: Oszmiański, Jan.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Charakterystyka owoców dziko rosnących i mało znanych / Jan Oszmiański.
Autor: Oszmiański, Jan.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Technologia i analiza produktów z owoców i warzyw : wybrane zagadnienia / Jan Oszmiański. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Oszmiański, Jan.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Przewodnik do ćwiczeń z technologii przetwórstwa owoców i warzyw / Jan Oszmiański, Jerzy Sożyński. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Oszmiański, Jan., Sożyński, Jerzy.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 3 popr. i uzup.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Wybrane zagadnienia z przetwórstwa owoców i warzyw / Ryszard Zadernowski, Jan Oszmiański.
Autor: Zadernowski, Ryszard., Oszmiański, Jan.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Przemiany enzymatyczne związków fenolowych w układach modelowych i ekstraktach owocowych = Enzymatic changes in phenolic compounds in the model systems and fruit extracts / Jan Oszmiański ; Zakład Technologii Przetwórstwa Owoców i Warzyw.
Autor: Oszmiański, Jan.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Przewodnik do ćwiczeń z technologii przetwórstwa owoców i warzyw / Jan Oszmiański, Jerzy Sożyński. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Oszmiański, Jan., Sożyński, Jerzy.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 2 popr. i rozsz.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Przewodnik do ćwiczeń z technologii przetwórstwa owoców / Jan Oszmiański, Jerzy Sożyński. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Oszmiański, Jan., Sożyński, Jerzy.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ