Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 7 tytułów spełniających kryteria: Obiedziński, Mieczysław W.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Przewodnik po bezpiecznej żywności / Krzysztof L. Krzystyniak & Mieczysław W. Obiedziński. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Krzystyniak, Krzysztof., Obiedziński, Mieczysław W.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Wybrane zagadnienia z analizy żywności / pod red. Mieczysława Obiedzińskiego. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Obiedziński, Mieczysław W.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Wymagania jakościowe Unii Europejskiej dotyczące żywności mrożonej : kontrola i samokontrola / Mieczysław W. Obiedziński ; Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa (FAPA). Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Obiedziński, Mieczysław W.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Wymagania jakościowe Unii Europejskiej dotyczące zawartości kwasu erukowego w olejach roślinnych, tłuszczach i produktach spożywczych / [Mieczysław] W. Obiedziński ; Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa (FAPA). Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Obiedziński, Mieczysław W.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Urzędowa kontrola żywności w Unii Europejskiej / Mieczysław W. Obiedziński ; Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa (FAPA). Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Obiedziński, Mieczysław W.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Prawo żywnościowe Unii Europejskiej / pod red. Elżbiety Niteckiej i Mieczysława Obiedzińskiego ; Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa (FAPA). Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Nitecka, Elżbieta., Obiedziński, Mieczysław W.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Śruty nasion oleistych - Oznaczanie zawartości izotiocyjanianów i 5-winylo-2-oksazolidynotionu metodą chromatografii gazowej BN-84/8054-04 / autorzy projektu normy B. Kłossowska, M. Obiedziński, M. Wawrzyniewicz ; instytucja opracowująca normę Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa.
Autor: Kłossowska, B., Obiedziński, Mieczysław W., Wawrzyniewicz, Maria.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ