Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Obrusiewicz, Tadeusz.
Makarewicz, Marzanna.
Niesteruk, Roman.
Przegląd katalogu
wg autora:
Obrusiewicz, Tadeusz.
Makarewicz, Marzanna.
Niesteruk, Roman.
wg tytułu:
Technologia żywności...
Opis MARC
Technologia żywności : ćwiczenia laboratoryjne z elementami analizy instrumentalnej / Tadeusz Obrusiewicz, Marzanna Makarewicz,
Roman
Niesteruk
.
Autor:
Obrusiewicz, Tadeusz.
, Makarewicz, Marzanna.
,
Niesteruk
,
Roman
.
Białystok : Wydaw. Politech. Białostockiej, 1991.
Seria:
Skrypty - Politechnika Białostocka
Opis fiz.:
100 s. : rys., wykr. ; 23 cm.
Uwagi o treści:
Bibliogr s. 100
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Magazyn
Książki
Do wypożyczenia na 90 dni
S 20701
Do wypożyczenia
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.