Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 6 tytułów spełniających kryteria: Malinowska, Ewa.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Życie pszczół / Maurice Maeterlinck ; przekład Franciszek Mirandola ; [autorzy ilustracji: Lizars (1838 rok) i 36 dalszych].
Autor: Maeterlinck, Maurice (1862-1949)., Lizars, William Home (1788-1859)., Mirandola, Franciszek (1871-1930).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Projektowanie krajobrazu miasta / redakcja naukowa Jeremi T. Królikowski, Kinga Rybak-Niedziółka, Ewa A. Rykała ; [autorzy Anna Dłużewska [!] Jeremi T. Królikowski, Katarzyna Piądłowska, Magda Pożarowszczyk, Beata Rothimel, Kinga Rybak-Niedziółka, Ewa A. Rykała, Maja Skibińska, Karolina Wlazło-Malinowska, Agnieszka Olszewska]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Królikowski, Jeremi T. (1943- )., Rybak-Niedziółka, Kinga., Rykała, Ewa A., Piądłowska, Katarzyna., Rothimel, Beata., Skibińska, Maja., Wlazło-Malinowska, Karolina., Pożarowszczyk-Bieniak, Magdalena., Olszewska, Agnieszka Anna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Zarządzanie jakością żywności : systemy, koncepcje, instrumenty / Małgorzata Wiśniewska, Ewa Malinowska. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Wiśniewska, Małgorzata (1961- )., Malinowska, Ewa (towaroznawstwo).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Smak w sztuce gastronomii / Mariusz Taniewski, Ewa Malinowska.
Autor: Taniewski, Mariusz (1931- )., Malinowska, Ewa (towaroznawstwo).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Wartość zdrowotna i zanieczyszczenia żywności / red. Piotr Szefer, Ewa Malinowska.
Autor: Szefer, Piotr., Malinowska, Ewa.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Zarządzanie jakością : wybrane zagadnienia / Ewa Malinowska, Witold Nierzwicki, Maria Richert, Małgorzata Wiśniewska ; pod redakcją Witolda Nierzwickiego.
Autor: Malinowska, Ewa (towaroznawstwo)., Nierzwicki, Witold., Richert, Maria., Wiśniewska, Małgorzata (1961- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ