Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Kowalczyk, Roman (technologia żywności).
Hasła przedm.
Jabłka -- przerób.
Koszt produkcji.
Przemysł rolno-spożywczy -- konsumpcja energii.
Przemysł rolno-spożywczy -- oszczędzanie energii.
Sok jabłkowy -- produkcja i handel.
Przegląd katalogu
wg autora:
Kowalczyk, Roman (technologia żywności).
wg tytułu:
Analiza technologicz...
Opis MARC
Analiza technologiczno-techniczna produkcji zagęszczonego soku jabłkowego /
Roman
Kowalczyk
.
Autor:
Kowalczyk
,
Roman
(
technologia
żywności
).
Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2006.
Hasła przedm.
Jabłka -- przerób.
Koszt produkcji.
Przemysł rolno-spożywczy -- konsumpcja energii.
Przemysł rolno-spożywczy -- oszczędzanie energii.
Sok jabłkowy -- produkcja i handel.
Seria:
Rozprawy Naukowe i Monografie - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego ; 298
Opis fiz.:
99 s. : il. ; 24 cm.
Uwagi o treści:
Bibliogr. s. 88-97.
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Magazyn
Książki
Do wypożyczenia na 90 dni
88626
Do wypożyczenia
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.