Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
4
tytułów spełniających kryteria:
Kędzior, Zenon.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Białka pochodzenia roślinnego, ich charaktersytyka i znaczenie w żywności / Alicja Kawka, Zenon Kędzior.
Autor:
Kawka, Alicja.
, Kędzior, Zenon.
2.
Białka w żywności i żywieniu / pod redakcją Jana Gawęckiego ; [autorzy: Jan Gawęcki, Alicja Kawka, Zenon Kędzior, Józef Korczak, Dorota Piasecka-Kwiatkowska, Jan Pikul, Edward Pospiech, Bożena Stasińska].
Autor:
Gawęcki, Jan (1944- ).
, Kawka, Alicja.
, Kędzior, Zenon.
, Korczak, Józef (1951- ).
, Piasecka-Kwiatkowska, Dorota (1965- ).
, Pikul, Jan (1949- ).
, Pospiech, Edward.
, Stasińska, Bożena (1944- ).
Wydanie:
Wyd. 3 poprawione i uzupełnione.
3.
Białka grochu i ich funkcjonalność w technologii zbóż / Zenon Kędzior.
Autor:
Kędzior, Zenon.
4.
Metody pomiarów i kontroli jakości w przemyśle spożywczym i biotechnologii / pod red. Mieczysława Jankiewicza i Zenona Kędziora ; [aut. Jurgen Baumgart et al.].
Autor:
Jankiewicz, Mieczysław.
, Kędzior, Zenon.
, Baumgart, Jürgen.
Wydanie:
Wyd. 2.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.