Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
78
tytułów spełniających kryteria:
Gawęcki, Jan (1944- ).
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
Nast.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Żywienie człowieka. 1, Podstawy nauki o żywieniu / redaktor naukowy Jan Gawęcki ; autorzy : Stanisław Berger [i 35 pozostałych].
Autor:
Gawęcki, Jan (1944- ).
, Berger, Stanisław (1923- ).
Wydanie:
Wydanie IV - 4 dodruk.
2.
Wartość odżywcza produktów mlecznych / Jan Gawęcki.
Autor:
Gawęcki, Jan (1944- ).
3.
Rola produktów mlecznych w żywieniu osób zdrowych i chorych / Jan Gawęcki, Wojciech Roszkowski.
Autor:
Gawęcki, Jan (1944- ).
, Roszkowski, Wojciech.
4.
Produkty mleczne : technologia i rola w żywieniu człowieka / pod redakcją Jana Gawęckiego i Jana Pikula.
Autor:
Gawęcki, Jan (1944- ).
, Pikul, Jan (1949- ).
Wydanie:
Wydanie I.
5.
Wartość odżywcza i prozdrowotna warzyw i owoców / Jan Gawęcki.
Autor:
Gawęcki, Jan (1944- ).
6.
Rola warzyw i owoców w żywieniu człowieka zdrowego i chorego / Wojciech Roszkowski, Jan Gawęcki.
Autor:
Roszkowski, Wojciech.
, Gawęcki, Jan (1944- ).
7.
Warzywa i owoce : przetwórstwo i rola w żywieniu człowieka / pod redakcją Jana Gawęckiego i Janusza Czapskiego.
Autor:
Gawęcki, Jan (1944- ).
, Czapski, Janusz (1946- ).
8.
Rola produktów zbożowych w żywieniu ludzi zdrowych i chorych / Jan Gawęcki, Wojciech Roszkowski.
Autor:
Gawęcki, Jan (1944- ).
, Roszkowski, Wojciech.
9.
Białka jako składnik pożywienia / Jan Gawęcki.
Autor:
Gawęcki, Jan (1944- ).
10.
Rola białka w żywieniu i ochronie zdrowia / Jan Gawęcki.
Autor:
Gawęcki, Jan (1944- ).
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1
2
3
4
5
6
7
8
Nast.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.