Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 78 tytułów spełniających kryteria: Gawęcki, Jan (1944- ).
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Żywienie człowieka. 1, Podstawy nauki o żywieniu / redaktor naukowy Jan Gawęcki ; autorzy : Stanisław Berger [i 35 pozostałych].
Autor: Gawęcki, Jan (1944- )., Berger, Stanisław (1923- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie IV - 4 dodruk.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Wartość odżywcza produktów mlecznych / Jan Gawęcki.
Autor: Gawęcki, Jan (1944- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Rola produktów mlecznych w żywieniu osób zdrowych i chorych / Jan Gawęcki, Wojciech Roszkowski.
Autor: Gawęcki, Jan (1944- )., Roszkowski, Wojciech.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Produkty mleczne : technologia i rola w żywieniu człowieka / pod redakcją Jana Gawęckiego i Jana Pikula. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Gawęcki, Jan (1944- )., Pikul, Jan (1949- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie I.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Wartość odżywcza i prozdrowotna warzyw i owoców / Jan Gawęcki.
Autor: Gawęcki, Jan (1944- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Rola warzyw i owoców w żywieniu człowieka zdrowego i chorego / Wojciech Roszkowski, Jan Gawęcki.
Autor: Roszkowski, Wojciech., Gawęcki, Jan (1944- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Warzywa i owoce : przetwórstwo i rola w żywieniu człowieka / pod redakcją Jana Gawęckiego i Janusza Czapskiego. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Gawęcki, Jan (1944- )., Czapski, Janusz (1946- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Rola produktów zbożowych w żywieniu ludzi zdrowych i chorych / Jan Gawęcki, Wojciech Roszkowski.
Autor: Gawęcki, Jan (1944- )., Roszkowski, Wojciech.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Białka jako składnik pożywienia / Jan Gawęcki.
Autor: Gawęcki, Jan (1944- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Rola białka w żywieniu i ochronie zdrowia / Jan Gawęcki.
Autor: Gawęcki, Jan (1944- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz  12345678Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ