Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 19 tytułów spełniających kryteria: Gajdek, Grażyna.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.
 

 1.
Uwarunkowania produkcji żywności. Cz. 4 / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski, Piotr Molenda.
Autor: Gajdek, Grażyna., Puchalski, Czesław., Molenda, Piotr (nauki rolnicze).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie I.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Uwarunkowania produkcji żywności. Cz. 2 / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski.
Autor: Gajdek, Grażyna., Puchalski, Czesław.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie I.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Uwarunkowania produkcji żywności. Cz. 3 / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski.
Autor: Gajdek, Grażyna., Puchalski, Czesław.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie I.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Potencjał biologiczny żywności. Cz. 2 / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski.
Autor: Gajdek, Grażyna., Puchalski, Czesław.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie I.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Uwarunkowania produkcji żywności. Cz. 1 / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski.
Autor: Gajdek, Grażyna., Puchalski, Czesław.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie I.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Potencjał biologiczny żywności. Cz. 1 / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski.
Autor: Gajdek, Grażyna., Puchalski, Czesław.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie I.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Postęp w naukach rolniczych i produkcji żywności / redakcja naukowa: Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski.
Autor: Gajdek, Grażyna., Puchalski, Czesław.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie I.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Postęp w naukach o żywności / redakcja naukowa: Mariusz Witczak, Czesław Puchalski, Grażyna Jaworska, Grażyna Gajdek.
Autor: Witczak, Mariusz (technologia żywności i żywienia)., Puchalski, Czesław., Jaworska, Grażyna (technologia żywności)., Gajdek, Grażyna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie I.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Jakość i bezpieczeństwo żywności / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski.
Autor: Gajdek, Grażyna., Puchalski, Czesław.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie I.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Żywność i jej bezpieczeństwo / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski, Grażyna Jaworska.
Autor: Gajdek, Grażyna., Puchalski, Czesław., Jaworska, Grażyna (technologia żywności).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie I.
 Dodaj do listy podr. 

   12Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ