Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 7 tytułów spełniających kryteria: Flaczyk, Ewa Maria.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Sztuka kulinarna a percepcja jakości sensorycznej potraw / Ewa Flaczyk, Barbara Szczepaniak.
Autor: Flaczyk, Ewa Maria., Szczepaniak, Barbara.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Towaroznawstwo żywności pochodzenia roślinnego / pod red. Ewy Flaczyk, Danuty Góreckiej i Józefa Korczaka ; [aut. rozdz.: Janusz Czapski et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Flaczyk, Ewa Maria., Górecka, Danuta (technologia żywności)., Korczak, Józef (1951- )., Czapski, Janusz (1946- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 2 poszerz. i uzup.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Towaroznawstwo żywności pochodzenia zwierzęcego / pod red. Ewy Flaczyk, Danuty Góreckiej i Józefa Korczaka ; [aut. rozdz.: Agnieszka Bilska et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Flaczyk, Ewa Maria., Górecka, Danuta (technologia żywności)., Korczak, Józef (1951- )., Bilska, Agnieszka.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 2 poszerz. i uzup.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Towaroznawstwo wybranych produktów spożywczych : przewodnik do ćwiczeń / pod red. Ewy Flaczyk i Józefa Korczaka. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Flaczyk, Ewa Maria., Korczak, Józef (1951- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 2 poszerz. i uzup.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Towaroznawstwo produktów spożywczych / pod red. Ewy Flaczyk, Danuty Góreckiej i Józefa Korczaka ; aut.: Agnieszka Bilska [et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Flaczyk, Ewa Maria., Górecka, Danuta (technologia żywności)., Korczak, Józef (1951- )., Bilska, Agnieszka.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Właściwości przeciwutleniające enzymatycznych i kwasowych hydrolizatów białkowych ze szczególnym uwzględnieniem ich aktywności wobec cholesterolu / Ewa Flaczyk. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Flaczyk, Ewa Maria.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Towaroznawstwo wybranych produktów spożywczych : przewodnik do ćwiczeń / pod red. Ewy Flaczyk i Józefa Korczaka. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Flaczyk, Ewa Maria., Korczak, Józef (1951- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ