Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
12
tytułów spełniających kryteria:
Czapski, Janusz (1946- ).
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
Nast.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Warzywa i owoce jako układy biologiczne / Janusz Czapski.
Autor:
Czapski, Janusz (1946- ).
2.
Klasyfikacja i charakterystyka przetworów z warzyw i owoców oraz ich wytwarzanie / Janusz Czapski.
Autor:
Czapski, Janusz (1946- ).
3.
Nowoczesne technologie przetwarzania warzyw i owoców / Janusz Czapski, Adam Radaś.
Autor:
Czapski, Janusz (1946- ).
, Radaś, Adam.
4.
Warzywa i owoce : przetwórstwo i rola w żywieniu człowieka / pod redakcją Jana Gawęckiego i Janusza Czapskiego.
Autor:
Gawęcki, Jan (1944- ).
, Czapski, Janusz (1946- ).
5.
Dodatki do żywności poprawiające jej jakość sensoryczną / Janusz Czapski.
Autor:
Czapski, Janusz (1946- ).
6.
Żywność prozdrowotna : składniki i technologia / red. Janusz Czapski, Danuta Górecka.
Autor:
Górecka, Danuta (technologia żywności).
, Czapski, Janusz (1946- ).
7.
Towaroznawstwo żywności pochodzenia roślinnego / pod red. Ewy Flaczyk, Danuty Góreckiej i Józefa Korczaka ; [aut. rozdz.: Janusz Czapski et al.].
Autor:
Flaczyk, Ewa Maria.
, Górecka, Danuta (technologia żywności).
, Korczak, Józef (1951- ).
, Czapski, Janusz (1946- ).
Wydanie:
Wyd. 2 poszerz. i uzup.
8.
Kompendium wiedzy o żywności, żywieniu i zdrowiu : praca zbiorowa / pod red. Jana Gawęckiego i Teresy Mossor-Pietraszewskiej ; aut. Janusz Czapski [et al.].
Autor:
Gawęcki, Jan (1944- ).
, Mossor-Pietraszewska, Teresa.
, Czapski, Janusz (1946- ).
Wydanie:
Wyd. 1, 2 dodr.
9.
Kompendium wiedzy o żywności, żywieniu i zdrowiu : praca zbiorowa / pod red. Jana Gawęckiego i Teresy Mossor-Pietraszewskiej ; aut. Janusz Czapski [et al.].
Autor:
Czapski, Janusz (1946- ).
, Gawęcki, Jan (1944- ).
, Mossor-Pietraszewska, Teresa.
10.
Surowce, technologia i dodatki a jakość żywności / pod red. Janusza Czapskiego, Włodzimierza Grajka i Edwarda Pospiecha.
Autor:
Czapski, Janusz (1946- ).
, Grajek, Włodzimierz (1946- ).
, Pospiech, Edward.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1
2
Nast.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.