Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Cunningham, F. E.
Cox, N. A.
Przegląd katalogu
wg autora:
Cunningham, F. E.
Cox, N. A.
wg tytułu:
The Microbiology of ...
Opis MARC
The Microbiology of poultry meat products / ed. by
F
.
E
.
Cunningham
, N. A. Cox.
Autor:
Cunningham
,
F
.
E
.
, Cox, N. A.
Orlando : Academic Press, 1987.
Seria:
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Opis fiz.:
359 s. : rys., wykr. ; 24 cm.
Uwagi o treści:
Bibliogr. przy rozdz.
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Magazyn
Książki
Do wypożyczenia na 90 dni
73167
Do wypożyczenia
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.