Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
13
tytułów spełniających kryteria:
Bilska, Agnieszka.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
Nast.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Małe miasta w obszarach oddziaływania metropolii : przykład Krakowa / Monika Gołąb-Korzeniowska, Elżbieta Węcławowicz-Bilska, Agnieszka Wójtowicz-Wróbel.
Autor:
Gołąb-Korzeniowska, Monika.
, Węcławowicz-Bilska, Elżbieta (1948-2022).
, Wójtowicz-Wróbel, Agnieszka.
2.
Towaroznawstwo żywności pochodzenia zwierzęcego / pod red. Ewy Flaczyk, Danuty Góreckiej i Józefa Korczaka ; [aut. rozdz.: Agnieszka Bilska et al.].
Autor:
Flaczyk, Ewa Maria.
, Górecka, Danuta (technologia żywności).
, Korczak, Józef (1951- ).
, Bilska, Agnieszka.
Wydanie:
Wyd. 2 poszerz. i uzup.
3.
Właściwości żelujące białek - charakterystyka i zasady oceny / Piotr Konieczny, Agnieszka Bilska.
Autor:
Konieczny, Piotr.
, Bilska, Agnieszka.
4.
Substancje konserwujące stosowane w produkcji wyrobów mięsnych / Agnieszka Bilska.
Autor:
Bilska, Agnieszka.
5.
Prozdrowotne dodatki stosowane w przetwórstwie mięsa / Jan Pyrcz, Ryszard Kowalski, Agnieszka Bilska, Waldemar Uchman.
Autor:
Pyrcz, Jan.
, Kowalski, Ryszard (technologia żywności).
, Bilska, Agnieszka.
, Uchman, Waldemar (1940- ).
6.
Przeciwdziałanie procesom utleniania lipidów w mięsie i produktach mięsnych / Krystyna Krysztofiak, Agnieszka Bilska.
Autor:
Krysztofiak, Krystyna.
, Bilska, Agnieszka.
7.
Metody stosowane do laboratoryjnej oceny właściwości funkcjonalnych preparatów białkowych / Agnieszka Bilska.
Autor:
Bilska, Agnieszka.
8.
Zastosowanie preparatów białkowych / Agnieszka Bilska.
Autor:
Bilska, Agnieszka.
9.
Skrobia natywna i modyfikowana / Agnieszka Bilska, Ryszard Kowalski.
Autor:
Bilska, Agnieszka.
, Kowalski, Ryszard (technologia żywności).
10.
Zamienniki tłuszczu stosowane w technologii mięsa / Agnieszka Bilska, Krystyna Krysztofiak, Zofia Zaborowska.
Autor:
Bilska, Agnieszka.
, Krysztofiak, Krystyna.
, Zaborowska, Zofia (technologia żywienia).
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1
2
Nast.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.