Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 13 tytułów spełniających kryteria: Bilska, Agnieszka.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Małe miasta w obszarach oddziaływania metropolii : przykład Krakowa / Monika Gołąb-Korzeniowska, Elżbieta Węcławowicz-Bilska, Agnieszka Wójtowicz-Wróbel.
Autor: Gołąb-Korzeniowska, Monika., Węcławowicz-Bilska, Elżbieta (1948-2022)., Wójtowicz-Wróbel, Agnieszka.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Towaroznawstwo żywności pochodzenia zwierzęcego / pod red. Ewy Flaczyk, Danuty Góreckiej i Józefa Korczaka ; [aut. rozdz.: Agnieszka Bilska et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Flaczyk, Ewa Maria., Górecka, Danuta (technologia żywności)., Korczak, Józef (1951- )., Bilska, Agnieszka.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 2 poszerz. i uzup.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Właściwości żelujące białek - charakterystyka i zasady oceny / Piotr Konieczny, Agnieszka Bilska.
Autor: Konieczny, Piotr., Bilska, Agnieszka.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Substancje konserwujące stosowane w produkcji wyrobów mięsnych / Agnieszka Bilska.
Autor: Bilska, Agnieszka.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Prozdrowotne dodatki stosowane w przetwórstwie mięsa / Jan Pyrcz, Ryszard Kowalski, Agnieszka Bilska, Waldemar Uchman.
Autor: Pyrcz, Jan., Kowalski, Ryszard (technologia żywności)., Bilska, Agnieszka., Uchman, Waldemar (1940- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Przeciwdziałanie procesom utleniania lipidów w mięsie i produktach mięsnych / Krystyna Krysztofiak, Agnieszka Bilska.
Autor: Krysztofiak, Krystyna., Bilska, Agnieszka.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Metody stosowane do laboratoryjnej oceny właściwości funkcjonalnych preparatów białkowych / Agnieszka Bilska.
Autor: Bilska, Agnieszka.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Zastosowanie preparatów białkowych / Agnieszka Bilska.
Autor: Bilska, Agnieszka.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Skrobia natywna i modyfikowana / Agnieszka Bilska, Ryszard Kowalski.
Autor: Bilska, Agnieszka., Kowalski, Ryszard (technologia żywności).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Zamienniki tłuszczu stosowane w technologii mięsa / Agnieszka Bilska, Krystyna Krysztofiak, Zofia Zaborowska.
Autor: Bilska, Agnieszka., Krysztofiak, Krystyna., Zaborowska, Zofia (technologia żywienia).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz  12Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ