Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Wróbel, Barbara (normalizacja).
Bernardyn, Maria.
Przegląd katalogu
wg autora:
Wróbel, Barbara (normalizacja).
Bernardyn, Maria.
wg tytułu:
Wyroby garmażeryjne ...
Opis MARC
Wyroby garmażeryjne mączno-kaszowo-warzywne z dodatkiem surowców mięsnych - Wymagania ogólne BN-83/8151-01 / autorzy projektu normy Barbara Wróbel,
Maria
Bernardyn
; instytucja opracowującą normy SPOŁEM WSS Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów, Warszawa.
Autor:
Wróbel, Barbara (normalizacja).
,
Bernardyn
,
Maria
.
Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne "ALFA", 1983.
Opis fiz.:
8 stron ; 30 cm.
Uwagi o treści:
Grupa katalogowa 1211 ; Symbol według SWW 2542.
URL:
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4835
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Punkt Informacji Normalizacyjnej
norma
Dostępny na miejscu
BN-83/8151-01
Nie wypożycza się
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.