Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
7
tytułów spełniających kryteria:
Błaszczak, Agnieszka.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Wprowadzenie do bioinformatyki / Arthur Lesk ; tłumaczenie Agnieszka Błaszczak, Grzegorz Frelik.
Autor:
Lesk, Arthur M.
, Błaszczak, Agnieszka.
, Frelik, Grzegorz.
2.
Chemia materiałów opakowaniowych / Giorgia Caruso, Luciana Bolzoni, Caterina Barone, Izabela Steinka, Salvatore Parisi, Angela Montanari ; przekład: Agnieszka Błaszczak.
Autor:
Caruso, Giorgia.
, Steinka, Izabela.
, Bolzoni, Luciana.
, Barone, Caterina.
, Parisi, Salvatore (1970- ).
, Montanari, Angela.
, Błaszczak, Agnieszka.
Wydanie:
Wydanie I.
3.
Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności / Pasqualina Laganà, Gabriella Caruso, Caterina Barone, Giorgia Caruso, Salvatore Parisi, Lucia Melcarne, Francesco Mazzù, Antonino Santi Delia ; [przekład: Agnieszka Błaszczak].
Autor:
Laganà, Pasqualina.
, Caruso, Gabriella.
, Barone, Caterina.
, Caruso, Giorgia.
, Parisi, Salvatore (1970- ).
, Melcarne, Lucia.
, Mazzù, Francesco.
, Delia, Antonino Santi.
, Błaszczak, Agnieszka.
4.
Enzymy w technologii spożywczej / redakcja naukowa Robert J. Whitehurst, Maarten Van Oort ; [z języka angielskiego tłumaczyła Agnieszka Błaszczak].
Autor:
Whitehurst, Robert J.
, Oort, Maarten van.
, Błaszczak, Agnieszka.
5.
Chłodnictwo : technologia w piekarni / redakcja naukowa Klaus Lösche ; przekład z języka niemieckiego Agnieszka Błaszczak.
Autor:
Lösche, Klaus.
, Błaszczak, Agnieszka.
6.
Zakwas : technologia w piekarni / redakcja naukowa Markus Brandt, Michael Gänzle ; przekład z języka niemieckiego Agnieszka Błaszczak.
Autor:
Błaszczak, Agnieszka.
, Brandt, Markus J.
, Gänzle, Michael G.
7.
Odroczony rozrost : technologia w piekarni / red. nauk. Hans Huber ; przekł. z jęz. niem. Agnieszka Błaszczak.
Autor:
Huber, Hans (kulinaria).
, Błaszczak, Agnieszka.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.