Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 7 tytułów spełniających kryteria: Błaszczak, Agnieszka.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Wprowadzenie do bioinformatyki / Arthur Lesk ; tłumaczenie Agnieszka Błaszczak, Grzegorz Frelik.
Autor: Lesk, Arthur M., Błaszczak, Agnieszka., Frelik, Grzegorz.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Chemia materiałów opakowaniowych / Giorgia Caruso, Luciana Bolzoni, Caterina Barone, Izabela Steinka, Salvatore Parisi, Angela Montanari ; przekład: Agnieszka Błaszczak. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Caruso, Giorgia., Steinka, Izabela., Bolzoni, Luciana., Barone, Caterina., Parisi, Salvatore (1970- )., Montanari, Angela., Błaszczak, Agnieszka.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie I.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności / Pasqualina Laganà, Gabriella Caruso, Caterina Barone, Giorgia Caruso, Salvatore Parisi, Lucia Melcarne, Francesco Mazzù, Antonino Santi Delia ; [przekład: Agnieszka Błaszczak]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Laganà, Pasqualina., Caruso, Gabriella., Barone, Caterina., Caruso, Giorgia., Parisi, Salvatore (1970- )., Melcarne, Lucia., Mazzù, Francesco., Delia, Antonino Santi., Błaszczak, Agnieszka.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Enzymy w technologii spożywczej / redakcja naukowa Robert J. Whitehurst, Maarten Van Oort ; [z języka angielskiego tłumaczyła Agnieszka Błaszczak]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Whitehurst, Robert J., Oort, Maarten van., Błaszczak, Agnieszka.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Chłodnictwo : technologia w piekarni / redakcja naukowa Klaus Lösche ; przekład z języka niemieckiego Agnieszka Błaszczak. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Lösche, Klaus., Błaszczak, Agnieszka.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Zakwas : technologia w piekarni / redakcja naukowa Markus Brandt, Michael Gänzle ; przekład z języka niemieckiego Agnieszka Błaszczak. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Błaszczak, Agnieszka., Brandt, Markus J., Gänzle, Michael G.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Odroczony rozrost : technologia w piekarni / red. nauk. Hans Huber ; przekł. z jęz. niem. Agnieszka Błaszczak.
Autor: Huber, Hans (kulinaria)., Błaszczak, Agnieszka.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ