Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Indeks główny
Słowa z autora
Słowa z hasła przedm.
Słowa z nazw wydawców, miejsc wydania
Słowa z nazwy instytucji/imprezy
Słowa z tytułu
Słowa z tytułu serii
Słowa z tytułów czasopism
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Tyszkiewicz, Irena.
Świderska, J.
Słowikowska, J.
Hasła przedm.
Mięso -- normy -- Polska.
Przegląd katalogu
wg autora:
Tyszkiewicz, Irena.
Świderska, J.
Słowikowska, J.
wg tytułu:
Konserwy mięsne - Sz...
Opis MARC
Konserwy mięsne - Szynka i łopatka - Wymagania i badania BN-91/8016-07 / [I. Tyszkiewicz,
J
.
Świderska
,
J
. Słowikowska; oprac.: Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego].
Autor:
Tyszkiewicz, Irena.
,
Świderska
,
J
.
, Słowikowska,
J
.
[Warszawa] : Wydawnictwa Normalizacyjne "Alfa", 1992.
Hasła przedm.
Mięso -- normy -- Polska.
Opis fiz.:
8 s. : il. ; 30 cm.
Uwagi o treści:
Grupa katalogowa 1213.
Nagł.: Norma branżowa.
URL:
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4579
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Punkt Informacji Normalizacyjnej
norma
Dostępny na miejscu
BN-91/8016-07
Nie wypożycza się
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.