Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
272
tytułów spełniających kryteria:
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne SA.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
Nast.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Rysunek techniczny dla mechaników / Tadeusz Lewandowski.
Autor:
Lewandowski, Tadeusz ( -2009).
Wydanie:
Wydanie XVII.
2.
Zbiór zadań z gastronomii : branża gastronomiczna : technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz / Magdalena Kaźmierczak.
Autor:
Kaźmierczak, Magdalena.
Wydanie:
Wydanie I.
3.
Podstawy gastronomii i technologii żywności : podręcznik do nauki zawodu : technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz. Cz. 1 / Anna Kmiołek-Gizara.
Autor:
Kmiołek, Anna.
4.
Podstawy gastronomii i technologii żywności : podręcznik do nauki zawodu : operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego, piekarz, cukiernik, wędliniarz, przetwórca ryb, technik technologii żywności, technik przetwórstwa mleczarskiego. Cz. 2 / Anna Kmiołek-Gizara.
Autor:
Kmiołek, Anna.
5.
BHP w branży gastronomicznej / Piotr Dominik.
Autor:
Dominik, Piotr (technologia żywności).
6.
Eksploatacja maszyn i urządzeń elektrycznych : kwalifikacja E.24.1 : podręcznik do nauki zawodu technik elektryk / Michał Tokarz, Łukasz Lip ; [opracowanie merytoryczne i redakcyjne Zbigniew Dziedzic].
Autor:
Tokarz, Michał.
, Lip, Łukasz.
, Dziedzic, Zbigniew (elektryka).
7.
O instalacjach sanitarnych najkrócej : podręcznik dla uczniów technikum / Mirosława Popek i Bożenna Wapińska.
Autor:
Popek, Mirosława.
, Wapińska, Bożenna.
Wydanie:
Wyd. 10.
8.
Język niemiecki zawodowy w branży mechanicznej i samochodowej : zeszyt ćwiczeń / Piotr Rochowski.
Autor:
Rochowski, Piotr.
9.
Język niemiecki zawodowy w branży elektronicznej, informatycznej i elektrycznej : zeszyt ćwiczeń / Joanna Długokęcka, Sebastian Chadaj.
Autor:
Długokęcka, Joanna.
, Chadaj, Sebastian.
10.
Pracownia diagnostyki pojazdów samochodowych : podręcznik do nauki w technikum i szkole policealnej / Marian Dąbrowski, Stanislaw Kowalczyk, Grzegorz Trawiński.
Autor:
Dąbrowski, Marian.
, Kowalczyk, Stanisław (motoryzacja).
, Trawiński, Grzegorz.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Nast.
>>
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.