Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 7 tytułów spełniających kryteria: Wróbel, B.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  
 

 1.
Wyroby garmażeryjne - Nazwy, określenia i klasyfikacja BN-91/8150-03 / autorzy projektu normy Barbara Wróbel, Janina Roszak ; instytucja opracowująca normę "SPOŁEM" Warszawska Spółdzielnia Garmażeryjna.
Autor: Wróbel, Barbara (normalizacja)., Roszak, Janina.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Wyroby garmażeryjne - Pakowanie, przechowywanie i transport - Wytyczne ogólne BN-90/8150-04 / autorzy projektu normy Janina Roszak, Barbara Wróbel ; instytucja opracowująca normę "SPOŁEM" Warszawska Spółdzielnia Garmażeryjna.
Autor: Roszak, Janina., Wróbel, Barbara (normalizacja).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Wyroby garmażeryjne drobiowe BN-87/8151-04 / [Janina Roszak, Barbara Wróbel ; oprac. SPOŁEM CZSS Spółdzielcze Przedsiębiorstwo Produkcji Garmażeryjnej i Napojów].
Autor: Roszak, Janina., Wróbel, Barbara (normalizacja).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Wyroby garmażeryjne - Półprodukty i wyroby gotowe warzywno-owocowe - Wymagania ogólne BN-85/8154-01 / autor projektu normy Barbara Wróbel ; instytucja opracowująca normę Społem CZSS Spółdzielcze Przedsiębiorstwo Produkcji Garmażeryjnej i Napojów, Warszawa.
Autor: Wróbel, Barbara (normalizacja).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Wyroby garmażeryjne mączno-kaszowo-warzywne z dodatkiem surowców mięsnych - Wymagania ogólne BN-83/8151-01 / autorzy projektu normy Barbara Wróbel, Maria Bernardyn ; instytucja opracowującą normy SPOŁEM WSS Oddział Produkcji Garmażeryjnej i Napojów, Warszawa.
Autor: Wróbel, Barbara (normalizacja)., Bernardyn, Maria.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Wyroby garmażeryjne niemięsne mączno-kaszowo-warzywne - Wymagania ogólne BN-82/8159-06 / autorzy projektu normy Lucyna Łacik, Barbara Wróbel ; instytucja opracowująca normę Społem WSS Oddział Produkcji.
Autor: Łacik, Lucyna., Wróbel, Barbara (normalizacja).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Wyroby garmażeryjne niemięsne gotowe - Zupy, sosy - Wymagania ogólne BN-77/8157-02 / autorzy projektu normy Barbara Wróbel, Alina Czyż, Krystyna Lipińska-Szeniako ; instytucja opracowująca normę WSS Społem Zakład Garmażeryjno-Mięsny.
Autor: Wróbel, Barbara (normalizacja)., Czyż, Alina., Lipińska-Szeniako, Krystyna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

    

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ