Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Wianecki, Marek.
Hasła przedm.
Ekstruzja żywności.
Produkty zbożowe -- przerób.
Żywność -- domieszki.
Przegląd katalogu
wg autora:
Wianecki, Marek.
wg tytułu:
Technologia ekstrudo...
Opis MARC
Technologia ekstrudowanych produktów zbożowych z dodatkiem białek zwierzęcych i roślinnych / Marek Wianecki.
Autor:
Wianecki, Marek.
Szczecin : Wydawnictwo Naukowe Akademii Rolniczej, 2007.
Hasła przedm.
Ekstruzja żywności.
Produkty zbożowe -- przerób.
Żywność -- domieszki.
Seria:
Rozprawy - Akademia Rolnicza w Szczecinie 0239-6467 ; nr 241
Opis fiz.:
111 s. ; il. ; 24 cm.
Uwagi o treści:
Bibliogr. s. 98-109.
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Magazyn
Książki
Do wypożyczenia na 90 dni
89700
Do wypożyczenia
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.