Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Wianecki, Marek.
     
     Hasła przedm.
     
  •  
  • Ekstruzja żywności.
     
  •  
  • Produkty zbożowe -- przerób.
     
  •  
  • Żywność -- domieszki.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Wianecki, Marek.
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Technologia ekstrudo...
     
     
     
     Opis MARC
    Technologia ekstrudowanych produktów zbożowych z dodatkiem białek zwierzęcych i roślinnych / Marek Wianecki.
    Autor: Wianecki, Marek.
    Szczecin : Wydawnictwo Naukowe Akademii Rolniczej, 2007.
    Hasła przedm.
  • Ekstruzja żywności.
  •  
  • Produkty zbożowe -- przerób.
  •  
  • Żywność -- domieszki.
  • Seria: 
    Rozprawy - Akademia Rolnicza w Szczecinie 0239-6467 ; nr 241
    Opis fiz.: 
    111 s. ; il. ; 24 cm.
    Uwagi o treści: 
    Bibliogr. s. 98-109.
    Dodaj do listy podr. 
    Egzemplarze
    LokalizacjaKolekcjaTyp egz.SygnaturaStatus 
    MagazynKsiążkiDo wypożyczenia na 90 dni89700Do wypożyczenia
    Dodaj egz. do listy podręcznej

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):

    Zapraszamy do nowego katalogu.

    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
    Katalog BG PBŚ