Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Baryłko-Pikielna, Nina (19..-2019).
Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności 2006 ; Warszawa).
Hasła przedm.
Żywność -- aspekt zdrowotny -- konferencje.
Przemysł rolno-spożywczy -- konferencje.
Żywność -- jakość -- konferencje.
Przegląd katalogu
wg autora:
Baryłko-Pikielna, Nina (19..-2019).
Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności 2006 ; Warszawa).
wg tytułu:
Jakość i prozdrowotn...
Opis MARC
Jakość i prozdrowotne cechy żywności : XI Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, Warszawa, 24-25 maja 2006 / [kom. nauk. Nina Baryłko-Pikielna et al. ; org. Sekcja Młodej Kadry Naukowej PTTŻ, Wydział Technologii Żywności SGGW].
Autor:
Baryłko-Pikielna, Nina (19..-2019).
, Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności 2006 ; Warszawa).
Warszawa : Wydawnictwo Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego, 2006.
Hasła przedm.
Żywność -- aspekt zdrowotny -- konferencje.
Przemysł rolno-spożywczy -- konferencje.
Żywność -- jakość -- konferencje.
Opis fiz.:
115 s. ; 24 cm.
Uwagi o treści:
Indeks.
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Czytelnia Główna
Książki
Dostępny na miejscu
663/664
Nie wypożycza się
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.