Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Guliński, Piotr (1962- ).
     
  •  
  • Salamończyk, Ewa.
     
  •  
  • Młynek, Krzysztof.
     
     Hasła przedm.
     
  •  
  • Mleko krowie.
     
  •  
  • Substancje tłuszczowe mleka.
     
  •  
  • Białka mleka.
     
  •  
  • Frakcjonowanie białek.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Guliński, Piotr (1962- ).
     
  •  
  •  Salamończyk, Ewa.
     
  •  
  •  Młynek, Krzysztof.
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Możliwości modyfikac...
     
     
     
     Opis MARC
    Możliwości modyfikacji składu chemicznego mleka krów : monografia / Piotr Guliński, Ewa Salamończyk, Krzysztof Młynek ; Uniwersytet Przyrodniczo-Humanistyczny w Siedlcach. Wydział Przyrodniczy.
    Autor: Guliński, Piotr (1962- )., Salamończyk, Ewa., Młynek, Krzysztof.
    Siedlce : Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Przyrodniczo-Humanistycznego, 2018.
    Hasła przedm.
  • Mleko krowie.
  •  
  • Substancje tłuszczowe mleka.
  •  
  • Białka mleka.
  •  
  • Frakcjonowanie białek.
  • Opis fiz.: 
    126 stron : ilustracje ; 24 cm.
    Uwagi o treści: 
    Bibliografia na stronach 105-116.
    Dodaj do listy podr. 
    Egzemplarze
    LokalizacjaKolekcjaTyp egz.SygnaturaStatus 
    Czytelnia GłównaKsiążkiDostępny na miejscu637Nie wypożycza się
    Dodaj egz. do listy podręcznej

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):

    Zapraszamy do nowego katalogu.

    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
    Katalog BG PBŚ