Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 2 tytułów spełniających kryteria: Tyczyńska, Urszula.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  
 

 1.
Wyroby cukiernicze trwałe - Pieczywo drożdżowe - Paluszki - Wymagania wspólne BN-80/8097-15 / autorzy projektu normy Henryka Barlińska, Urszula Tyczyńska ; instytucja opracowująca normę Zarząd Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa.
Autor: Barlińska, Henryka., Tyczyńska, Urszula.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Wyroby cukiernicze trwałe - Pieczywo parzone - Wymagania wspólne BN-76/8097-07 / autorzy projektu normy Renata Gasparska, Urszula Tyczyńska ; instytucja opracowująca normę Zarząd Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego.
Autor: Gasparska, Renata., Tyczyńska, Urszula.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

    

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ