Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Stadnik, Joanna (technologia żywności i żywienia).
Barłowska, Joanna.
Hasła przedm.
Żywność -- pakowanie.
Związki biologicznie czynne.
Żywność -- skład chemiczny.
Żywność -- aspekt zdrowotny.
Żywność -- konserwowanie.
Przegląd katalogu
wg autora:
Stadnik, Joanna (technologia żywności i żywienia).
Barłowska, Joanna.
wg tytułu:
Substancje bioaktywn...
Opis MARC
Substancje bioaktywne w surowcach i produktach spożywczych : systemy produkcji i pakowania żywności zapewniające ich zachowanie w łańcuchu żywnościowym / pod redakcją Joanny Stadnik ; autorzy: Joanna Barłowska [i 27 pozostałych].
Autor:
Stadnik, Joanna (technologia żywności i żywienia).
, Barłowska, Joanna.
Lublin : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, © copyright 2022.
Hasła przedm.
Żywność -- pakowanie.
Związki biologicznie czynne.
Żywność -- skład chemiczny.
Żywność -- aspekt zdrowotny.
Żywność -- konserwowanie.
Opis fiz.:
231 stron : ilustracje kolorowe ; 25 cm.
Uwagi o treści:
Bibliografia przy pracach.
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Czytelnia Główna
Książki
Dostępny na miejscu
663/664
Nie wypożycza się
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.